1 Verhit die olie in ’n groot kastrol oor matige hitte Braai die ui, prei, groot wortel en selderystingel saam met die knoffel in tot goudbruin. Geur na smaak. English recipe 1 Heat the oil in a large saucepan over medium heat. Fry the onion, leek, carrot and celery stalk with the garlic until golden brown. Season to taste.Indiese mossels met raita
Ingredients
Instructions
2 Voeg die mossels en witwyn by. Bedek die kastrol en laat die mossels stoom tot almal oopgegaan het. (Gooi die mossels wat nie oopgegaan het nie weg).
3 Meng die Indiese gegeurde tamaties deur en laat deurwarm word. Meng die koljanderblare by. Geur na smaak.
4 RAITA: Sny die komkommer in die lengte middeldeur, skraap die pitjies uit en rasper. Druk die water uit en meng die Bulgaarse jogurt, knoffel en koljanderblare by. Geur na smaak.
5 Sit die mossels met die raita en krakerige brood voor.
2 Add the mussels and white wine. Cover the pan and steam. The mussels must open. (Discard the mussels that do not open).
3 Mix in the Indian flavored tomatoes and leave to heat through. Combine with the coriander. Season to taste.
Raita 4: Cut the cucumber lengthwise in half, scrape out the pips and grate. Squeeze the water out and mix with the Bulgarian yogurt, garlic and coriander. Season to taste.
5 Serve the mussels with Raita and crunchy bread.