Verstewig en versterk die sole van jou gunsteling hofskoene. Vra jou skoenmaker om ’n dun beskermlagie (rubber) onderaan jou skoen vas te gom. Dit sal keer dat water deurgelaat word en ook verhoed dat jy gly.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Sodra jy ’n nuwe paar skoene aanskaf, sproei die bolaag met ’n wateragtige beskermmiddel. Dit sal verhoed dat reën of ander vloeistowwe die materiaal binnedring.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Wanneer ’n merk op die skoen se materiaal gewaar word, behandel dit onmiddellik. Watermerke kan liggies met ’n spesiale borsel uit Sweedsleer gevryf word. Verwyder merkies van leer onmiddellik met behulp van ’n klam lappie.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Bêre jou hofskoene in ’n kas teen kamertemperatuur. ’n Area wat te warm is kan jou leerskoene laat krimp. As jou skoene klam of nat is, moet dit liefs nie onmiddellik in ’n skoenboks of kas gebêre word nie. Dit kan bakterieë, ongewenste reuke en skimmel veroorsaak.
Beskerm jou hofskoene van stof en vuilheid deur dit in vilt- of katoensakkies binne-in jou kas te bêre. Dit sal ventilasie toelaat. Plastieksakkies sal jou skoene uitdroog.
Moet liefs nie dieselfde paar skoene twee dae in ’n ry dra nie. Jou skoene sal so tussen sessies kan asemhaal en die vorm herstel.
Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…
Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…
Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…
Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…
Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek
Hierdie webwerf gebruik koekies.