kategorieë: WenkeMode

Sorg so vir jou hofskoene

Ondersteun jou skoensole

Verstewig en versterk die sole van jou gunsteling hofskoene. Vra jou skoenmaker om ’n dun beskermlagie (rubber) onderaan jou skoen vas te gom. Dit sal keer dat water deurgelaat word en ook verhoed dat jy gly.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Beskerm teen nat weersomstandighede

Sodra jy ’n nuwe paar skoene aanskaf, sproei die bolaag met ’n wateragtige beskermmiddel. Dit sal verhoed dat reën of ander vloeistowwe die materiaal binnedring.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Hou merke dop

Wanneer ’n merk op die skoen se materiaal gewaar word, behandel dit onmiddellik. Watermerke kan liggies met ’n spesiale borsel uit Sweedsleer gevryf word. Verwyder merkies van leer onmiddellik met behulp van ’n klam lappie.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Slim berging

Bêre jou hofskoene in ’n kas teen kamertemperatuur. ’n Area wat te warm is kan jou leerskoene laat krimp. As jou skoene klam of nat is, moet dit liefs nie onmiddellik in ’n skoenboks of kas gebêre word nie. Dit kan bakterieë, ongewenste reuke en skimmel veroorsaak.

Bedek jou skoene

Beskerm jou hofskoene van stof en vuilheid deur dit in vilt- of katoensakkies binne-in jou kas te bêre. Dit sal ventilasie toelaat. Plastieksakkies sal jou skoene uitdroog.

Wissel jou dae

Moet liefs nie dieselfde paar skoene twee dae in ’n ry dra nie. Jou skoene sal so tussen sessies kan asemhaal en die vorm herstel.

Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

Smelt-in-die-mond-koekies

Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…

56 mins Gelede

Geurige tamatie-en-wors-gebak

Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer   Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…

1 hour Gelede

Gebakte Carbonara

Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…

1 hour Gelede

Ribollita

Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…

1 hour Gelede

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek  

2 hours Gelede

Heerlike winterpastagebak

Hierdie heerlike pastagebak is genoeg vir 6 porsies.

2 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.