9. Hoenderslaai
Genoeg vir 4-6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• ’n mengsel vars kropslaaiblare (ons het wilde roketblare gebruik)
• 500 g (4) hoenderborsies, gaargemaak en in repies getrek (ideaal as jy oorskiethoender het)
• 4 murgpampoentjies en 1/2 komkommer, in linte gesny met ’n groenteskiller
• 1 geel en 1 rooi soetrissie, in blokkies gesny
• 125 g (±7 groterige) kersietamaties, in ringe gesny
• 1 middelslag- pers ui, gehalveer en in die lengte in dun skyfies gesny
• 12 olywe, ontpit, en middeldeur gesny
• 250 ml (1 k) suikermielies, gevries of geblik
• 60 ml (4 e) sonneblomsaad vir garnering, droog gerooster in ’n warm pan
• ’n hand vol grasuitjies, gekap
Slaaisous
• 250 ml (1 k) vetvrye- ongegeurde jogurt
• 60 ml (4 e) laevetmayonnaise
• 30 ml (2 e) vars dille, gekap
• 30 ml (2 e) vars koljander, gekap
• gemaalde swartpeper na smaak
1 Sit die slaaiblare in ’n mooi slaaibak. Meng die oorblywende slaaibestanddele, behalwe die sonneblomsade, en meng dit deur die slaaiblare.
2 Meng die sousbestanddele en sit voor saam met die slaai.
3 Strooi die sade oor en dien dadelik op.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Daar het ook ’n spesiale gas opgedaag – dié keer was dit Jess van Dyk…
Genoeg vir 4 Bestanddele 15 ml (1 e) olyf- of avokado-olie 1,5 kg lamsvleis…
Die ergste toeriste-gedruis na al die langnaweke het effe bedaar, die kole suis gesellig en…
Die emosie het met tye hoog geloop toe Rian van Heerden die radio-legende Darren Scott…
Onthou jy knus voorleestydjies op jou ma of ’n ander volwassene se skoot? Dis vandag…
Strooikussings helder ‘n leefvertrek op. Dit is ‘n nuttige en bekostigbare bykomstigheid vir enige vertrek,…
Hierdie webwerf gebruik koekies.