Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Sous
• 20 ml (4 t) sojasous
• 30 ml (2 e) heuning
• sap en gerasperde skil van
1 lemoen
Roerbraai
• 30 ml (2 e) olyfolie
• 15 ml (1 e) gekapte gemmer
• 15 ml (1 e) gekapte knoffel
• 15 ml (1 e) gekapte brandrissie
• 500 g hoenderborsies, in blokkies gesny
• 100 g broccolini, in die lengte deur gesny
• hand vol boontjiespruite
• 1 groen soetrissie, fyn gekap
• ½ rooikool, dun gesny
• 1 klein pynappel, geskil en in blokkies gesny
• hand vol koljander
• hand vol kruisement
• 125 ml (½ k) gevlokte amandels
• 30 ml (1 e) swart sesamsaad
• 250 g Oosterse eiernoedels, gekook volgens die aanwysings op die pakkie
1 Meng die sousbestanddele in ’n bakkie. Hou eenkant.
2 Verhit die olie oor hoë hitte in ’n groot wok. Voeg die gemmer, knoffel en brandrissie by en roerbraai vir 1 min.
3 Voeg die hoender by en roerbraai vir 5 min. of tot goudkleurig en gaar. Geur met sout. Skuif die hoender teen die kante van die wok op.
4 Roerbraai die broccolini en boontjiespruite vir 2 min. in die middel van die wok.
5 Voeg die soetrissie, rooikool en pynappel by. Roerbraai vir 2 min. Voeg die sous by en roerbraai vir nog 2 min. Roer alles deur tot dit met die sous bedek en deurwarm is.
6 Strooi die amandels en sesamsaad oor. Sit met vars koljander, kruisement en eiernoedels voor.
Hooffoto: Facebook/Kirstenbosch Nasionale Botaniese Tuin Die Suid-Afrikaanse Nasionale Biodiversiteitsinstituut (SANBI) bied hierdie Maart…
Polenta is grof gemaalde geelmieliemeel en word veral in Italiaanse kookkuns gebruik. Dis ook wonderlike…
Deur Mariette Snyman As jy of iemand na aan jou gordelroos – ook bekend…
Baie kinders spartel met wiskunde, en wanneer daar druk op hulle geplaas word om te…
Foto's: Getty Images Die Oscar-toekennings is die grootste aand op die Hollywood-kalender, en…
Hier is 10 maniere om jou meer gemotiveerd te maak om te oefen: Oefen…
Hierdie webwerf gebruik koekies.