Deur Rediscover Dairy
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Voorbereidingstyd: 5 minute
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Gaarmaaktyd: 20 minute
Bedien: 4 porsies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Porsiegrootte: 300 g
30 ml (2 e) olyfolie
4 ontbeende hoenderborsies, vel verwyder en in blokkies gesny
sout en peper na smaak
10 ml (2 t) paprika
30 ml (2 e) olyfolie
1 ui, gekap
2 (4 g) knoffelhuisies, fyngesny
1½ k tamatiepassata-sous
5 ml (1 t) gedroogde origanum
4 g (1 t) suiker
sout en peper na smaak
125 ml (½ k) gewone dubbelroomjogurt of karringmelk
vars basiliekruid
kapokaartappels of rys
Lees ook: Beet-, feta-en-okkerneut-slaai
Of jy op soek is na ’n kragtige skootrekenaar om meer as een taak mee…
Om ’n matras aan te skaf is een van die duurste beleggings wat jy sal…
Bestanddele 500 ml (2 k) gevriesde bessies 500 ml (2 k) volroom- Griekse jogurt…
Iemand het uiteindelik kykNET se miljoenrandvraag op die gewilde vasvraprogram Wie word ’n miljoenêr? beantwoord. …
Maak werk van dié kwessies en kry weer woema terug! #rrTussenOns
Die huidige Mej. Suid-Afrika, Mia le Roux, het vandag in ’n video op sosiale media…
Hierdie webwerf gebruik koekies.