Deur Rediscover Dairy
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Voorbereidingstyd: 5 minute
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Gaarmaaktyd: 20 minute
Bedien: 4 porsies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Porsiegrootte: 300 g
30 ml (2 e) olyfolie
4 ontbeende hoenderborsies, vel verwyder en in blokkies gesny
sout en peper na smaak
10 ml (2 t) paprika
30 ml (2 e) olyfolie
1 ui, gekap
2 (4 g) knoffelhuisies, fyngesny
1½ k tamatiepassata-sous
5 ml (1 t) gedroogde origanum
4 g (1 t) suiker
sout en peper na smaak
125 ml (½ k) gewone dubbelroomjogurt of karringmelk
vars basiliekruid
kapokaartappels of rys
Lees ook: Beet-, feta-en-okkerneut-slaai
’n Nalatenskap wat daarop gebou is om hul verbruikers te verstaan Oor die afgelope 20…
Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…
Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…
Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…
Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…
Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…
Hierdie webwerf gebruik koekies.