kategorieë: Kos

Hoender-en-kekerertjie-kerrie

Genoeg vir 4.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Metode

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
  1. Meng 15 ml (1 e) kerriepoeier en 125 ml (½ k) koekmeel in ’n groot mengbak. Geur met sout.
  2. Rol 500 g hoenderborsies, in repe gesny, in die meelmengsel en skud die oortollige meel af.
  3. Verbruin die hoender in ’n pan in 30 ml (2 e) verhitte avokado-olie. Haal uit en hou eenkant.
  4. Braai 1 fyn gekapte ui en 15 ml (1 e) fyn gekapte knoffel in dieselfde olie tot sag en deursigtig.
  5. Gooi ’n 400 g-blik heel, geskilde tamaties, ruweg gekap, ’n 400 g-blik gedreineerde kekerertjies, 15 ml (1 e) kerriepoeier en die gebraaide hoender by die uiemengsel.
  6. Prut vir 15 min. of tot die hoender gaar is. Geur na smaak.
  7. Sit voor met dubbeldikjogurt, ’n hand vol vars gekapte koljander en bruinrys.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

Geroosterde pampoenskywe met tiemie-en-parmesaan-granola

Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…

6 hours Gelede

‘The Mommy Club: Van die Hoofstad’: Ontmoet die glansryke vroue van die splinternuwe werklikheidsreeks

Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…

7 hours Gelede

Appel-peer-en-karamel-tert

Genoeg vir 8       Bestanddele   Tertdeeg 375 g koekmeel  2,5 ml (½…

9 hours Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Klein vissies kelder een span en laat ’n ander span juig!

In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…

1 day Gelede

Suid-Afrika skitter by Louvre Abu Dhabi

Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi    …

1 day Gelede

Hoe om brandrissie-olie te maak

Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…

1 day Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.