Foto: Lee Schwagele
Hoe om vars blomme as versiering te gebruik deur Vickie de Beer. Foto’s: Lee Schwagele van CRPhotographic
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Ons sien nou meer en meer dat troukoeke en spesiale koeke met vars blomme getooi word.
Blomkunstenaar Marida Steyn van Paradiso Flowers gee vir ons haar topwenke om koeke met blomme te tooi:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Blomme word nie regtig met gifstowwe bespuit nie so dit is nie nodig om dit af te spoel voor dit gebruik word nie.
Foto: Lee Schwagele
Laat die blomme die vorige dag in diep water staan om goed te drink sodat hulle langer hou.
Sny die stele kort en draai bloemisteband, kleefplastiek of foelie om die steel sodat dit nie met die koek in aanraking kom nie.
Foto: Lee Schwagele
Druk baie dun bloemistedraad in die afgesnyde steeltjies as jy die blommetjies regop wil laat staan op die koek.
Maak seker jy gebruik nie giftige blomme nie (kyk op die Internet). Blomme met slymerige sap is dikwels giftig. Jy kan hulle steeds gebruik, draai net goed toe met kleefplastiek sodat dit nie aan die versiersuiker raak nie.
Probeer hierdie heerlike resep: Sitrus-amandel-en-lemoenbloeiselkoek met mascarpone
Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…
Die Liedjieboer Anton Goosen is terug met ’n storie wat die hart tref. Anton, een…
Die voordele wat ontklottering vir ons inhou, word wyd besing. Om te ontklotter beteken nie…
Dink gou oor hierdie vraag: Moet jy mense sien om hulle te kan hoor? Dan…
Dit was die woorde waarmee glanssjef Bertus Basson die deelnemers aan vanjaar se naelbyt-seisoen…
Hierdie webwerf gebruik koekies.