Hoe om Dalgona-koffie te maak iStock
Hoe om Dalgona-koffie te maak deur Imka Webb. Hierdie artikel het oorspronklik in Food & Home Magazine verskyn. Hooffoto: iStock/Jennifer Gauld
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Een van die jongste trends in die foodie-wêreld is dalgona-koffie – en ons moet erken, ons is nogal opgewonde hieroor!
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Dalgona-koffie is lankal gewild (ja, nog voor jy dit op sosiale media gesien het!) en dit het glo iewers in die streek rondom Indië, Pakistan en Macau ontstaan, waar dit as phenti hui (Hindi) / fetano (Bengali) bekendstaan. Losweg vertaal beteken dit “geklopte koffie.”
Hierdie styl van koffie het glo die bynaam “dalgona” gekry omdat dit baie soos dalgona sponslekkers lyk, ’n tradisionele straatkos van Korea.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Lees ook: Maak koffie soos ’n barista
Klop twee eetlepels kitskoffie saam met 2 eetlepels suiker en 2 eetlepels warm water totdat dit dik en romerig word.
Skep die romerige mengsel oor koue of warm melk en sprinkel kaneel of kakao bo-op.
Jy kan ook ’n paar ysblokkies by jou dalgona-koffie voeg om dit ekstra verfrissend te maak!
Loer hier vir die resep in Engels van Food & Home Magazine, en besoek hul webblad vir nog heerlike resepte.
Loer hier vir nog lekker resepte:
Bak hierdie 5 lekker dinge vir Paasfees
Maak die heerlikste pizza by die huis
Sukkel jy om te slaap? Ons deel ses oplossings vir ses moontlike probleme sodat jy…
Die dae word korter en die lug koeler en herfs bring ’n unieke sjarme en…
Jou selfoon is dalk jou regterhand, maar navorsers het al ernstige bakterieë soos MRSA, Ecoli…
Jy vra: Hoekom bloei my neus so maklik? Ons het die redes gaan uitvind. #rrGesondheid
Die goeie nuus is dat dié feestreffer nou in fliekteaters landwyd te sien is. …
Genoeg vir 6 Bestanddele 250 g repiesspek 100 g pekanneute 15 ml…
Hierdie webwerf gebruik koekies.