kategorieë: Nuut & NouKos

Hoe om brandrissie-olie te maak

Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van branderige kos nie, maar vir dié mense wat doen, sal hierdie resep ’n wonderlike toevoeging tot jou gunstelingsop, -roerbraai, -noedels, en meer maak!

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

TikTok-verbruiker @christieathome deel haar resep vir Chinese brandrissie-olie:

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

@christieathome Easy Homemade Chinese Chili Oil. Visit profile for recipe links 📝 #dinnerrecipe #recipes #easyrecipes #goodfood #foodie #chilioilrecipe #chilioil ♬ Night Drive – Elijah Lee

Bestanddele

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

375 ml (1½ k) Sichuan-brandrissievlokkies

3 knoffelhuisies, fyngemaak

625 ml (2½ k) avokado-olie of ’n neutrale olie

2 ml (¼ t) Sichuan-peper (poeier)

15 ml (1 e) sout

4 gemmerskyfies

1 klein bruin-ui, in kwarte gesny

4 steranys

2 lourierblare

1 kaneelstokkie

5 naeltjies

Metode

1. Voeg brandrissievlokkies, knoffel, peper en sout in hittebestande bak.

2. Voeg olie in pot op stoofplaat op lae hitte.

3. Voeg 1 ui kwart, gemmer, steranys, kaneel, lourierblare en naeltjies by olie en meng.

4. Laat prut in olie vir 20 minute op lae hitte.

5. Verwyder en gooi kruie weg.

6. Skink warm olie oor brandrissiemengsel in hittebestande bak en roer onmiddellik sodat dit nie brand nie.

7. Laat dit afkoel en hou in ’n fles wat dig kan toemaak. Stoor vir maksimum 2 maande.

Lees ook: Gebakte vispannekoekies met ’n geurige kaassousBrandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van branderige kos nie, maar vir dié mense wat doen, sal hierdie resep ’n wonderlike toevoeging tot jou gunstelingsop, -roerbraai, -noedels, en meer maak!

TikTok-verbruiker @christieathome deel haar resep vir Chinese brandrissie-olie:


Bestanddele

375 ml (1½ k) Sichuan-brandrissievlokkies

3 knoffelhuisies, fyngemaak

625 ml (2½ k) avokado-olie of ’n neutrale olie

2 ml (¼ t) Sichuan-peper (poeier)

15 ml (1 e) sout

4 gemmerskyfies

1 klein bruin-ui, in kwarte gesny

4 steranys

2 lourierblare

1 kaneelstokkie

5 naeltjies

Metode

1. Voeg brandrissievlokkies, knoffel, peper en sout in hittebestande bak.

2. Voeg olie in pot op stoofplaat op lae hitte.

3. Voeg 1 ui kwart, gemmer, steranys, kaneel, lourierblare en naeltjies by olie en meng.

4. Laat prut in olie vir 20 minute op lae hitte.

5. Verwyder en gooi kruie weg.

6. Skink warm olie oor brandrissiemengsel in hittebestande bak en roer onmiddellik sodat dit nie brand nie.

7. Laat dit afkoel en hou in ’n fles wat dig kan toemaak. Stoor vir maksimum 2 maande.

Lees ook: Gebakte vispannekoekies met ’n geurige kaassous

Deel
Gepubliseer deur
Karlien Meiring

Onlangse plasings

Stel die verbruiker se ervaring eerste! MSI se reis van 20 jaar om ’n ryk van skootrekenaars te bou

’n Nalatenskap wat daarop gebou is om hul verbruikers te verstaan  Oor die afgelope 20…

3 hours Gelede

Het jy wat dit vat vir ‘Die brug’ se tweede seisoen?

Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…

9 hours Gelede

Smelt-in-die-mond-koekies

Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…

10 hours Gelede

Geurige tamatie-en-wors-gebak

Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer   Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…

10 hours Gelede

Gebakte Carbonara

Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…

11 hours Gelede

Ribollita

Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…

11 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.