kategorieë: Nuut & NouKos

Hoe om brandrissie-olie te maak

Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van branderige kos nie, maar vir dié mense wat doen, sal hierdie resep ’n wonderlike toevoeging tot jou gunstelingsop, -roerbraai, -noedels, en meer maak!

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

TikTok-verbruiker @christieathome deel haar resep vir Chinese brandrissie-olie:

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

@christieathome Easy Homemade Chinese Chili Oil. Visit profile for recipe links 📝 #dinnerrecipe #recipes #easyrecipes #goodfood #foodie #chilioilrecipe #chilioil ♬ Night Drive – Elijah Lee

Bestanddele

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

375 ml (1½ k) Sichuan-brandrissievlokkies

3 knoffelhuisies, fyngemaak

625 ml (2½ k) avokado-olie of ’n neutrale olie

2 ml (¼ t) Sichuan-peper (poeier)

15 ml (1 e) sout

4 gemmerskyfies

1 klein bruin-ui, in kwarte gesny

4 steranys

2 lourierblare

1 kaneelstokkie

5 naeltjies

Metode

1. Voeg brandrissievlokkies, knoffel, peper en sout in hittebestande bak.

2. Voeg olie in pot op stoofplaat op lae hitte.

3. Voeg 1 ui kwart, gemmer, steranys, kaneel, lourierblare en naeltjies by olie en meng.

4. Laat prut in olie vir 20 minute op lae hitte.

5. Verwyder en gooi kruie weg.

6. Skink warm olie oor brandrissiemengsel in hittebestande bak en roer onmiddellik sodat dit nie brand nie.

7. Laat dit afkoel en hou in ’n fles wat dig kan toemaak. Stoor vir maksimum 2 maande.

Lees ook: Gebakte vispannekoekies met ’n geurige kaassousBrandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van branderige kos nie, maar vir dié mense wat doen, sal hierdie resep ’n wonderlike toevoeging tot jou gunstelingsop, -roerbraai, -noedels, en meer maak!

TikTok-verbruiker @christieathome deel haar resep vir Chinese brandrissie-olie:


Bestanddele

375 ml (1½ k) Sichuan-brandrissievlokkies

3 knoffelhuisies, fyngemaak

625 ml (2½ k) avokado-olie of ’n neutrale olie

2 ml (¼ t) Sichuan-peper (poeier)

15 ml (1 e) sout

4 gemmerskyfies

1 klein bruin-ui, in kwarte gesny

4 steranys

2 lourierblare

1 kaneelstokkie

5 naeltjies

Metode

1. Voeg brandrissievlokkies, knoffel, peper en sout in hittebestande bak.

2. Voeg olie in pot op stoofplaat op lae hitte.

3. Voeg 1 ui kwart, gemmer, steranys, kaneel, lourierblare en naeltjies by olie en meng.

4. Laat prut in olie vir 20 minute op lae hitte.

5. Verwyder en gooi kruie weg.

6. Skink warm olie oor brandrissiemengsel in hittebestande bak en roer onmiddellik sodat dit nie brand nie.

7. Laat dit afkoel en hou in ’n fles wat dig kan toemaak. Stoor vir maksimum 2 maande.

Lees ook: Gebakte vispannekoekies met ’n geurige kaassous

Deel
Gepubliseer deur
Karlien Meiring

Onlangse plasings

Skop Swart Vrydag sterk af met MSI se beste aanbiedinge: Skootrekenaars vir speel en werk teen ongelooflike pryse!

Of jy op soek is na ’n kragtige skootrekenaar om meer as een taak mee…

15 hours Gelede

7 dinge wat jy moet weet om die regte matras te koop

Om ’n matras aan te skaf is een van die duurste beleggings wat jy sal…

17 hours Gelede

Blitsige roomys

Bestanddele   500 ml (2 k) gevriesde bessies 500 ml (2 k) volroom- Griekse jogurt…

18 hours Gelede

Ontmoet Herman Bosman – ‘Wie word ’n miljoenêr’ se heel eerste miljoenêr!

Iemand het uiteindelik kykNET se miljoenrandvraag op die gewilde vasvraprogram Wie word ’n miljoenêr? beantwoord.  …

19 hours Gelede

4 dapper stappe wat jy nou kan neem om gelukkiger te wees

Maak werk van dié kwessies en kry weer woema terug! #rrTussenOns

1 day Gelede

Mia le Roux onthul hoe vertigo haar deelname aan Mej. Heelal gefnuik het

Die huidige Mej. Suid-Afrika, Mia le Roux, het vandag in ’n video op sosiale media…

2 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.