Hoe gaan dit met jou? Episode 3 met Vickie de Beer deur Ilse Salzwedel
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Ons kosredakteur, Vickie de Beer, is ons gas in hierdie episode van Hoe gaan dit met jou?, ons spesiale mini-reeks vir die inperkingstydperk.
Vickie en haar gesin woon sedert einde Januarie in Nederland waar die COVID-19 inperkingstydperk verlede week verleng is.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Sy vertel vir ons hoe dinge daar werk, wat sy bak en brou en hoe sy en haar gesin hulself besig hou in ‘n vreemde land.
Sy noem haar twee gunsteling-resepte – klik hier om saam met Vickie te kook!
Sjokoladekoek: Beste, maklikste sjokoladekoek
Sop: Beenmurg-en-vleis-kragsop
Luister nou
In hierdie spesiale minireeks, geskep vir die inperkingstydperk gedurende die Covid-19 pandemie, gesels Ilse Salzwedel met mense oor hoe hulle die isolasie ervaar, en wat hulle doen om hulself en hul families besig en gelukkig te hou by die huis. Skakel elke Woensdag en Vrydag in.
E-pos rrradio@caxton.co.za vir meer inligting.
Luister na die vorige episodes:
Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…
Genoeg vir 4-6 Bestanddele Sous 60 ml (¼ k) perskeblatjang 60 ml (¼ k)…
In die wêreld van Suid-Afrikaanse musiek is daar sterre, en dan is daar legendes. Jannie…
“Mens weet nooit, terwyl jy bloed en trane stort soos jy aan ’n produksie werk,…
Genoeg vir 4-6. Bestanddele 4 snye bruinbrood, korsies verwyder 125 ml (½ k)…
Is jou beker half leeg of half vol? Maak seker jy hou daardie metaforiese beker…
Hierdie webwerf gebruik koekies.