kategorieë: rrRadioHoe gaan dit?

Hoe gaan dit met jou? Episode 1: Hoe gaan dit met Erns Grundling

Hoe gaan dit met jou? Episode 1: Hoe gaan dit met Erns Grundling deur Ilse Salzwedel

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

In hierdie spesiale minireeks, geskep vir die inperkingstydperk gedurende die Covid-19 pandemie, gesels Ilse Salzwedel met mense oor hoe hulle die isolasie ervaar, en wat hulle doen om hulself en hul families besig en gelukkig te hou by die huis. Skakel elke Woensdag en Vrydag in.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

E-pos rrradio@caxton.co.za vir meer inligting.

Hoe gaan dit met jou? Episode 1: Hoe gaan dit met Erns Grundling

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Hoe gaan dit met Erns Grundling

Erns Grundling, bekende reisjoernalis en skrywer van onder andere Elders en Sushi en Shosholoza, gesels in ons eerste episode met ons oor hoe hy die uitdagings (en onverwagse lekkertes) van lockdown hanteer.
Erns het onder andere sy eie Parkrun gehardloop in sy oprit en vertel hoe oefening (en skottelgoed was!) hom help om negatiewe gedagtes hok te slaan.
En as jy gedink het jy is al een wat gedurig wil peusel, jy is nie – Erns sukkel ook daarmee, en as hy net daardie boks paaseiers wat Catharien wegsteek, in die hande kan kry…
En hoe sien hy die wêreld post-inperking?
Kom luister saam na hierdie inspirerende gesprek!

Voorskou: Hoe gaan dit met jou? ’n Inperking-podsending

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

Het jy wat dit vat vir ‘Die brug’ se tweede seisoen?

Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…

3 hours Gelede

Smelt-in-die-mond-koekies

Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…

4 hours Gelede

Geurige tamatie-en-wors-gebak

Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer   Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…

4 hours Gelede

Gebakte Carbonara

Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…

4 hours Gelede

Ribollita

Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…

4 hours Gelede

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek  

5 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.