'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Bestanddele:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }• 50 ml Hendrick’s Gin gegeur met seldery
• 10 ml kersielikeur
• 20 ml vlierblom
• 75 ml appelsap
• 25 ml suurlemoensap
Voorbereiding:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }1. Laat trek gekapte seldery in Hendrick’s Gin vir 30 minute tot een uur.
2. Meng al die bestanddele saam, gooi in ’n glas en garneer met vars mentblare, eetblare blomme en ’n seldery-stokkie.
Deur Margaret Gardiner Liefde is iets waarna ons soek. Vele goeie boeke, flieks en liedjies…
Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts Creation het ook pas by die Eat…
Lewer 1 groot koek Bestanddele Karamel met sout 200 g suiker 60 ml…
Die 22ste Suidoosterfees word ingelui deur ’n indrukwekkende konsert van populêre en klassieke musiek. Anna…
Hooffoto: Stavros Cassapis Sedert die eerste episode van Niggies op kykNET uitgesaai is, het…
Hierdie webwerf gebruik koekies.