'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Bestanddele:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }• 50 ml Hendrick’s Gin gegeur met seldery
• 10 ml kersielikeur
• 20 ml vlierblom
• 75 ml appelsap
• 25 ml suurlemoensap
Voorbereiding:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }1. Laat trek gekapte seldery in Hendrick’s Gin vir 30 minute tot een uur.
2. Meng al die bestanddele saam, gooi in ’n glas en garneer met vars mentblare, eetblare blomme en ’n seldery-stokkie.
Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…
Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…
Julie: Doen dit in die tuin 1. Snoei rose teen einde Julie of…
As die winter jou vaal en verlep laat voel, is dit tyd vir ’n lekker…
Bak hierdie lieflike en geurige brood en vul jou huis met die hartverwarmende geur van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.