kategorieë: Blogs

Hart op die mou

Wat dink jy: lewe ons in ‘n gevaarlike wêreld, of nie?

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

En as daar iets te vrees is, is dit ménse vir wie ons moet lig loop, of ‘n ander faktor?

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Ek kan my verkneukel in die manier waarop kleintjies oopbek lag en alles uitblaker wat by hulle opkom. Die feit dat dié gewoonte net by ‘n klein persentasie volwassenes te sien is, laat my egter wonder hoeveel van ons in ‘n stadium die dubbeldinkding begin doen.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Hoe sensitiewer ons is (of hoe kwaaier ons ouers), hoe gouer plaas ons ‘n wag voor ons mond. Sekere onderwerpe druk sekere knoppies by sekere mense en ander is sommer algeheel taboe. Maar voor ek myself in ‘n depressie inskryf, wil ek liewer uit ‘n ander hoek daarna kyk. Is dit nie lekker dat daar mense is by wie ons maar mag sê wat ons dink nie?

Miskien is hulle yl gesaai, maar hulle is met een woord wonderlik. Hulle is ‘n veilige ruimte waarbinne jy sonder om enigsins iets te sensor jou sê kan sê. En as hulle regtig uitgesorteer is, sommer jou trane ook kan stort of jou vuis kan swaai.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Ek dink ons moet ‘n nuwe snuffelhondbrigade stig. So ‘n hond moet jou kan help om ‘n “veilige” mens uit te ruik. Dan kan jy jou in daardie knus energie gaan opkrul en al jou prate praat, terwyl die hond langs julle lê en met ‘n oop bek lag.

Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

Het jy wat dit vat vir ‘Die brug’ se tweede seisoen?

Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…

5 hours Gelede

Smelt-in-die-mond-koekies

Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…

7 hours Gelede

Geurige tamatie-en-wors-gebak

Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer   Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…

7 hours Gelede

Gebakte Carbonara

Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…

7 hours Gelede

Ribollita

Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…

7 hours Gelede

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek  

8 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.