Genoeg vir vier.
- Meng 20 ml (4 t) grondboontjiebotter, 15 ml (1 e) blatjang, 5 ml (1 t) heuning, 10 ml (2 t) sojasous, 60 ml (4 e) klappermelk, sap van ½ lemmetjie, 1 gekapte knoffelhuisie, 1 cm gerasperde gemmer en ½ gekapte rooirissie. Hou eenkant.
- Verhit 30 ml (2 e) avokado-olie oor hoë hitte in ’n wok of groot braaipan.
- Roer die helfte van die sous deur 500 g varkfilet, in repies gesny.
- Braai 2 sarsies vir 3 min. elk tot goudbruin en gaar.
- Gooi ’n pak klaargesnyde roerbraaigroente by, braai vir nog 3-4 min.
- Verlaag die hitte en gooi die res van die sous by. Meng tot deurwarm.
- Sit voor met gaar noedels en vars koljander.