Groen sap
Versap 2 appels, 2 vinkel-bolle, halwe komkommer, 2 selderystokkies, 500 g babaspinasie en 2 geskilde lemmetjies.
Oranje sap
Versap 3 wortels, 2 geskilde lemoene, 3 cm geskilde gemmer en l 2 appels.
Rooi sap
Versap 100 g kersietamaties, 3 selderystokkies, 1 brandrissie, sonder saadjies en voeg 200 ml tamatiesap by.
Pers sap
Versap 5 groot bete, 3 appels en ’n halwe rooikool.
Geel sap
Versap 1 pynappel, 2 geel soetrissies en 2 geskilde lemoene.
Lees ook: Kweek jou eie groente!
Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…
Die Liedjieboer Anton Goosen is terug met ’n storie wat die hart tref. Anton, een…
Die voordele wat ontklottering vir ons inhou, word wyd besing. Om te ontklotter beteken nie…
Dink gou oor hierdie vraag: Moet jy mense sien om hulle te kan hoor? Dan…
Dit was die woorde waarmee glanssjef Bertus Basson die deelnemers aan vanjaar se naelbyt-seisoen…
Hierdie webwerf gebruik koekies.