Genoeg vir 4
olyfolie
3 ml (½ t) brandrissie
5 ml (1 t) knoffel
5 ml (1 t) gemmer
sowat 300 g gesnyde roerbraaigroente
fyn gerasperde skil en sap van 1 lemmetjie
hand vol boontjiespruite
½ klein wit kool, papierdun gesny
100 g (1 pakkie) kasjoeneute, gerooster
sout en gemaalde swartpeper
hand vol koljanderblare, gekap
500 ml (2 k) basmatirys
vars of gedroogde klapperkrulle
1. Verhit die olie in ’n wok of groot braaipan oor hoë hitte. Soteer die rissie, knoffel en gemmer vir 30 sek. daarin. Voeg die roerbraaigroente by en braai vir sowat 2 min. tot gaar, maar nog krakerig.
2. Roer die boontjiespruite, kool en neute deur. Geur na smaak.
3. Roer die koljanderblare deur en sit voor met basmatirys en klapper.
Om ’n goeie verhouding met tieners te hê, was nog nooit maklik nie, maar in…
Skop die nuwejaar af met dié heerlike vars slaaie! Resepte deur Vickie de Beer
Deur Rentia Mynhardt. Foto’s: Verskaf Om ma en dogter op papier te wees is…
Oudword is onvermydelik. Dit is dus belangrik om voorbereid te wees op wat kom deur…
Deur Mariette Snyman “Pynlike seks is ongelukkig iets wat ek daagliks in die…
Koop MSI se terug-skool-toe-aanbiedinge hier! Modern 14 F13MG Kleinhandelaar:…
Hierdie webwerf gebruik koekies.