Genoeg vir 4
olyfolie
3 ml (½ t) brandrissie
5 ml (1 t) knoffel
5 ml (1 t) gemmer
sowat 300 g gesnyde roerbraaigroente
fyn gerasperde skil en sap van 1 lemmetjie
hand vol boontjiespruite
½ klein wit kool, papierdun gesny
100 g (1 pakkie) kasjoeneute, gerooster
sout en gemaalde swartpeper
hand vol koljanderblare, gekap
500 ml (2 k) basmatirys
vars of gedroogde klapperkrulle
1. Verhit die olie in ’n wok of groot braaipan oor hoë hitte. Soteer die rissie, knoffel en gemmer vir 30 sek. daarin. Voeg die roerbraaigroente by en braai vir sowat 2 min. tot gaar, maar nog krakerig.
2. Roer die boontjiespruite, kool en neute deur. Geur na smaak.
3. Roer die koljanderblare deur en sit voor met basmatirys en klapper.
Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts Creation het ook pas by die Eat…
Lewer 1 groot koek Bestanddele Karamel met sout 200 g suiker 60 ml…
Die 22ste Suidoosterfees word ingelui deur ’n indrukwekkende konsert van populêre en klassieke musiek. Anna…
Hooffoto: Stavros Cassapis Sedert die eerste episode van Niggies op kykNET uitgesaai is, het…
Adri Joubert was vir twee dekades die koel, kalm, gerusstellende gesig en stem van die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.