Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Ingredients 1 (750 g) varkfilet 30 ml (2 e) kerriepoeier 30 ml (2 e) olie 1 appel, in dun skyfies gesny 2 stingels seldery, oorlangs in skyfies gesny 2 komkommers, in dun sirkels gesny 6 sprietuie, oorlangs gesny ’n hand vol pietersielie 1 avokado, in dun skyfies gesny 50 g kasjoeneute, gerooster Voorverhit die oond tot 200 °C. Jogurtslaaisous 60 ml (¼ k) basiese slaaisous 200 ml ongegeurde jogurt sout en gemaalde swartpeper 1 knoffelhuisie, fyn gekap Meng alles en sit voor met die slaai. Instructions Smeer die varkfilet met kerriepoeier en geur met sout en peper. Verhit die olie in ’n pan en braai die filet vir 5-7 min. aan alle kante tot goudbruin. Rooster die vleis vir 10 min. tot gaar, maar nog sappig. Laat vir 5 min. rus. Meng die appel, seldery, komkommer, sprietuie, pietersielie, avokado en kasjoeneute. Sny die filet in dun skywe en meng met die res van die slaai. '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Of jy op soek is na ’n kragtige skootrekenaar om meer as een taak mee…
Om ’n matras aan te skaf is een van die duurste beleggings wat jy sal…
Bestanddele 500 ml (2 k) gevriesde bessies 500 ml (2 k) volroom- Griekse jogurt…
Iemand het uiteindelik kykNET se miljoenrandvraag op die gewilde vasvraprogram Wie word ’n miljoenêr? beantwoord. …
Maak werk van dié kwessies en kry weer woema terug! #rrTussenOns
Die huidige Mej. Suid-Afrika, Mia le Roux, het vandag in ’n video op sosiale media…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar