Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Ingredients 1 (750 g) varkfilet 30 ml (2 e) kerriepoeier 30 ml (2 e) olie 1 appel, in dun skyfies gesny 2 stingels seldery, oorlangs in skyfies gesny 2 komkommers, in dun sirkels gesny 6 sprietuie, oorlangs gesny ’n hand vol pietersielie 1 avokado, in dun skyfies gesny 50 g kasjoeneute, gerooster Voorverhit die oond tot 200 °C. Jogurtslaaisous 60 ml (¼ k) basiese slaaisous 200 ml ongegeurde jogurt sout en gemaalde swartpeper 1 knoffelhuisie, fyn gekap Meng alles en sit voor met die slaai. Instructions Smeer die varkfilet met kerriepoeier en geur met sout en peper. Verhit die olie in ’n pan en braai die filet vir 5-7 min. aan alle kante tot goudbruin. Rooster die vleis vir 10 min. tot gaar, maar nog sappig. Laat vir 5 min. rus. Meng die appel, seldery, komkommer, sprietuie, pietersielie, avokado en kasjoeneute. Sny die filet in dun skywe en meng met die res van die slaai. '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Oudword is onvermydelik. Dit is dus belangrik om voorbereid te wees op wat kom deur…
Deur Mariette Snyman “Pynlike seks is ongelukkig iets wat ek daagliks in die…
Koop MSI se terug-skool-toe-aanbiedinge hier! Modern 14 F13MG Kleinhandelaar:…
Foto's: Instagram/Bernice West Die Suid-Afrikaanse sangeres Bernice West en haar man, Jannes Erasmus, het…
Aan die einde van ’n lang dag het mens nie lus vir ure voor die…
Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar