Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Ingredients 1 (750 g) varkfilet 30 ml (2 e) kerriepoeier 30 ml (2 e) olie 1 appel, in dun skyfies gesny 2 stingels seldery, oorlangs in skyfies gesny 2 komkommers, in dun sirkels gesny 6 sprietuie, oorlangs gesny ’n hand vol pietersielie 1 avokado, in dun skyfies gesny 50 g kasjoeneute, gerooster Voorverhit die oond tot 200 °C. Jogurtslaaisous 60 ml (¼ k) basiese slaaisous 200 ml ongegeurde jogurt sout en gemaalde swartpeper 1 knoffelhuisie, fyn gekap Meng alles en sit voor met die slaai. Instructions Smeer die varkfilet met kerriepoeier en geur met sout en peper. Verhit die olie in ’n pan en braai die filet vir 5-7 min. aan alle kante tot goudbruin. Rooster die vleis vir 10 min. tot gaar, maar nog sappig. Laat vir 5 min. rus. Meng die appel, seldery, komkommer, sprietuie, pietersielie, avokado en kasjoeneute. Sny die filet in dun skywe en meng met die res van die slaai. '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar