Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }60 ml (¼ k) olyf- of avokado-olie
sout en gemaalde swartpeper
250 g (1 k) koekmeel
1,5 kg dikrib, in blokkies gesny
2 uie, gekap
2 wortels, geskil en in 3 cm-stukke gesny
2 knoffelhuisies, gekneus
250 ml (1 k) rooiwyn
2 x 410 g-blikke heel geskilde tamaties, fyn gedruk met ’n vurk
250 ml (1 k) aftreksel
30 ml (2 e) tamatiepasta
1 kaneelstokkie
5 ml (1 t) gemaalde wonderpeper
fyn gerasperde skil van 1 suurlemoen
2 hande vol pekeluitjies
1 groot eiervrug, in blokke gesny
4 murgpampoentjies
410 g-blik gaar lensies, gedreineer
hand vol orego
hand vol pietersielie, gekap
1 Geur die meel na smaak, rol die vleis daarin en verbruin in die verhitte olie in die potjie.
2 Voeg die uie, wortels en knoffel by en verbruin. Geur na smaak.
4 Voeg die rooiwyn, tamaties, aftreksel, tamatiepasta, kaneel, wonderpeper en suurlemoenskil by. Bedek en prut vir sowat 2 uur tot die vleis sag is.
5 Pak die pekeluitjies, eiervrug, murgpampoentjies, lensies en orego in lae bo-op, bedek en prut vir 1 uur tot die groente gaar is.
6 Strooi die pietersielie oor.
Deur Rentia Mynhardt. Foto’s: Verskaf Om ma en dogter op papier te wees is…
Oudword is onvermydelik. Dit is dus belangrik om voorbereid te wees op wat kom deur…
Deur Mariette Snyman “Pynlike seks is ongelukkig iets wat ek daagliks in die…
Koop MSI se terug-skool-toe-aanbiedinge hier! Modern 14 F13MG Kleinhandelaar:…
Foto's: Instagram/Bernice West Die Suid-Afrikaanse sangeres Bernice West en haar man, Jannes Erasmus, het…
Aan die einde van ’n lang dag het mens nie lus vir ure voor die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.