Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }60 ml (¼ k) olyf- of avokado-olie
sout en gemaalde swartpeper
250 g (1 k) koekmeel
1,5 kg dikrib, in blokkies gesny
2 uie, gekap
2 wortels, geskil en in 3 cm-stukke gesny
2 knoffelhuisies, gekneus
250 ml (1 k) rooiwyn
2 x 410 g-blikke heel geskilde tamaties, fyn gedruk met ’n vurk
250 ml (1 k) aftreksel
30 ml (2 e) tamatiepasta
1 kaneelstokkie
5 ml (1 t) gemaalde wonderpeper
fyn gerasperde skil van 1 suurlemoen
2 hande vol pekeluitjies
1 groot eiervrug, in blokke gesny
4 murgpampoentjies
410 g-blik gaar lensies, gedreineer
hand vol orego
hand vol pietersielie, gekap
1 Geur die meel na smaak, rol die vleis daarin en verbruin in die verhitte olie in die potjie.
2 Voeg die uie, wortels en knoffel by en verbruin. Geur na smaak.
4 Voeg die rooiwyn, tamaties, aftreksel, tamatiepasta, kaneel, wonderpeper en suurlemoenskil by. Bedek en prut vir sowat 2 uur tot die vleis sag is.
5 Pak die pekeluitjies, eiervrug, murgpampoentjies, lensies en orego in lae bo-op, bedek en prut vir 1 uur tot die groente gaar is.
6 Strooi die pietersielie oor.
Sensitiwiteit is nie ’n swakheid of iets wat reggemaak moet word nie. Dis iets wat…
Soms is dit moeilik om die ouer van ’n troeteldier te wees, veral wanneer dit…
Die passievolle kos-entoesias Yolani Abrahams (32) is saam met Herman Lensing een van die beoordelaars…
Vanaf 30 Mei tot 1 Junie, vind dié ekspo plaas by Idlewild Country Estate, net…
Ons kyk hoej jy, as vernuftige tuissjef, heerlike smake met minder sout kan optower én…
Dit blyk ’n paar Ruiterbosch-inwoners gaan in April vir die gek gehou word danksy allerhande…
Hierdie webwerf gebruik koekies.