Granola-ontbyttertjies met perskes en pistasieneute
Serves:6Nutrition facts:200 calories20 grams fat
Ingredients
150 g (1 k) Jungle Muesli Nuts & Raisins
30 ml (2 e) sesamsaad
5 dadels, pitte verwyder
20 ml (4 t) klapperolie
1 perske, in segmente gesny
250 ml (1 k) Griekse jogurt
45 ml (3 e) geroosterde pistasieneute, grof gekap
Instructions
1. Plaas die Jungle Muesli Nuts & Raisins in ’n voedselverwerker en verwerk tot baie fyn. Voeg die sesamsaad, dadels en klapperolie by en pulseer om te kombineer. 2. Voorverhit die oond tot 180 °C. Druk opgehoopte eetlepels van die mengsel in 8 x 8 cm losbodem-tertpannetjies. Bak vir ongeveer 15 minute. Koel af en haal uit die pannetjies. 3. Vul elke tertjie met jogurt en plaas perskeskywe bo-op. Bedruip met heuning en strooi pistasieneute bo-oor.