Foto Pexels
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Die vierde uitgawe van Goût de/Good France vind wêreldwyd plaas tussen 19 en 25 Maart 2018, met meer as 2 000 restaurante in 150 lande en oor 5 kontinente wat deelneem deur Franse gastronomie en die Franse art de vivre te vier.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Die restaurante wat aan #GoodFrance deelneem, is as volg:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Gauteng:
Wes-Kaap:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Kwa-Zulu Natal:
Oos-Kaap:
Lesotho:
Hierdie geleentheid is deur die Franse ministerie van buitelandse sake en internasionale ontwikkeling saam met sjef Alain Ducasse van stapel gestuur. Hulle het inspirasie geneem van Auguste Escoffier wat die Dîners d’Épicure-inisiatief 1912 begin het: dieselfde spyskaart, op dieselfde dag, in verskeie wêreldstede, vir soveel gaste moontlik.
Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…
Julie: Doen dit in die tuin 1. Snoei rose teen einde Julie of…
As die winter jou vaal en verlep laat voel, is dit tyd vir ’n lekker…
Bak hierdie lieflike en geurige brood en vul jou huis met die hartverwarmende geur van…
Ons wil almal die soort vrou wees wat ’n kamer binnestap en selfvertroue uitstraal. Gebruik…
Soos ‘n mens ouer word, raak dit moeiliker om die sigbare tekens van elke verbygaande…
Hierdie webwerf gebruik koekies.