kategorieë: Dekor

Gogga-eiers

Wat jy benodig

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
  • gaar kwarteleiers
  • bloekomblare
  • dun stokkies
  • bloemistedraad
  • gom

Maak so
1 Sit ’n stokkie onder die eier sodat die punt wat aan die ander kant uitsteek, die verlangde lengte van die poot is. Meet dieselfde lengte aan die ander kant, maak ’n merkie op die stokkie en breek, of sny die stokkie op dié punt af.
2 Gebruik dié stokkie as maatstaf en meet en sny die res van die stokkies daarvolgens.
3 Sit al drie stokkies onder die eier en skuif die stokkies rond om die posisie van die pote te bepaal. Merk elke posisie.
4 Sit met ’n gomgeweer ’n druppeltjie gom presies in die middel van ’n stokkie. Plak in die gemerkte posisie. Herhaal met die ander 2 stokkies. Laat droog word.
5 Kies twee blare wat ewe groot is. Plak die blare met die gomgeweer bo-op die eier vas sodat dit ’n vlerkie aan elke kant vorm.
6 Maak voelers van bloemistedraad. Druk die punt van die draadjie deur die eierdop in posisie – dit kan met ’n druppeltjie gom in posisie gehou word.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

Het jy wat dit vat vir ‘Die brug’ se tweede seisoen?

Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…

4 hours Gelede

Smelt-in-die-mond-koekies

Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…

5 hours Gelede

Geurige tamatie-en-wors-gebak

Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer   Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…

6 hours Gelede

Gebakte Carbonara

Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…

6 hours Gelede

Ribollita

Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…

6 hours Gelede

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek  

7 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.