Glutenvrye Rice Krispies-koekies Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Glutenvrye Rice Krispies-koekies Ingredients 125 ml (½ k) botter 125 ml (½ k) suiker 250 g (1 pak) dadels, ontpit en gesnipper 500 ml (2 k) Rice Krispies fyn klapper om in te rol Instructions 1 Smelt die botter en suiker saam in die mikrogolf. Roer kort-kort. 2 Roer die dadels by en sit vir nog 2 min. in die mikrogolf tot die mengsel begin kook. Klits met ’n elektriese klitser tot die dadels fyn is. 3 Roer genoeg Rice Krispies by tot dit stywe deeg vorm. 4 Rol opgehoopte teelepels vol van die deeg in balletjies. Rol in klapper.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…
Genoeg vir 8 Bestanddele 625 ml (2½ k) koekmeel 125 ml (½ k)…
Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…
Die Liedjieboer Anton Goosen is terug met ’n storie wat die hart tref. Anton, een…
Die voordele wat ontklottering vir ons inhou, word wyd besing. Om te ontklotter beteken nie…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar