kategorieë: GebakKosLaekoolhidraat

Gluten- en eiervrye sjokoladekoekies

Bestanddele

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
  • 125 ml (½ k) sagte botter
  • 125 ml (½ k) suiker
  • 110 ml (1/3 k + 2 e) sagte bruinsuiker
  • 60 ml (¼ k) melk
  • 325 ml (1¼ k + 1 e) basiese bruismeelmengsel, gesif
  • knypie sout
  • 15 ml (1 e) melk
  • 100 g (1 blok) donkersjokolade, gekap

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Metode

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
  1. Voorverhit die oond tot 180 °C. Voer ’n bakplaat met bakpapier uit.
  2. Room die botter en suiker saam tot lig en romerig. Gooi 50 ml (3 e + 1 t) van die melk by en meng goed.
  3. Meng die bruismeel deur die bottermengsel. Voeg die res van die melk en die sjokolade by.
  4. Skep opgehoopte teelepels van die koekiedeeg op die bakplaat – bak liefs net 6 op ’n slag, want die deeg sprei baie uit in die bakslag.
  5. Bak vir 15 min. of tot die koekies ligbruin is.
  6. Laat set op die bakplaat vir 30 sek. en laat op ’n draadrak afkoel.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Anelle Tewson

Onlangse plasings

Geroosterde pampoenskywe met tiemie-en-parmesaan-granola

Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…

2 days Gelede

‘The Mommy Club: Van die Hoofstad’: Ontmoet die glansryke vroue van die splinternuwe werklikheidsreeks

Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…

2 days Gelede

Appel-peer-en-karamel-tert

Genoeg vir 8       Bestanddele   Tertdeeg 375 g koekmeel  2,5 ml (½…

2 days Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Klein vissies kelder een span en laat ’n ander span juig!

In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…

2 days Gelede

Suid-Afrika skitter by Louvre Abu Dhabi

Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi    …

3 days Gelede

Hoe om brandrissie-olie te maak

Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.