kategorieë: Kos

Ghoelasj

Genoeg vir 4

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

6-8 varklende-steaks, ekstra vet verwyder en in blokkies gesny
60 ml (4 e) paprika
sout en swartpeper
30 ml (2 e) olyfolie
2 knoffelhuisies, geskil en gekap
1 ui, geskil en gekap
2 x 410 g-blikkies gekapte tamaties
2 lourierblare
125 ml (½ k) Bulgaarse jogurt
hand vol gekapte pietersielie
500 g skulpnoedels, gaargemaak volgens die aanwysings op die pakkie

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

1. Meng die paprika deur die blokkies vleis en geur met sout en peper.
2. Verbruin die vleis vinnig in die verhitte olie in ’n middelslagkastrol. Skep uit en hou eenkant.
3. Braai die ui en die knoffel in dieselfde kastrol tot sag. Voeg die vleis weer by, asook die tamaties en lourierblare. Meng deur en prut net vir 10 min. anders word die vleis taai.
4. Sit voor met jogurt, gekapte pietersielie en skulpnoedels.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose
Tags: ghoelasj

Onlangse plasings

Geroosterde pampoenskywe met tiemie-en-parmesaan-granola

Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…

2 days Gelede

‘The Mommy Club: Van die Hoofstad’: Ontmoet die glansryke vroue van die splinternuwe werklikheidsreeks

Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…

2 days Gelede

Appel-peer-en-karamel-tert

Genoeg vir 8       Bestanddele   Tertdeeg 375 g koekmeel  2,5 ml (½…

2 days Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Klein vissies kelder een span en laat ’n ander span juig!

In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…

3 days Gelede

Suid-Afrika skitter by Louvre Abu Dhabi

Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi    …

3 days Gelede

Hoe om brandrissie-olie te maak

Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.