Resep deur Rediscover Dairy
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
– ‘n medium grootte houer gewone (ongegeurde) dubbelroom jogurt (500ml)
– ‘n handvol druiwe – in dun skywe gesny
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }– 2 Kiwi’s in dun skyfies gesny of gebruik ‘n klein koekiedrukker om vorms uit te druk vir pret
– neute van jou keuse – grof gekap
– ekstra heuning – opsioneel
1. Bedek ‘n bakplaat met kleefwerende bakpapier en skep die jogurt daarop. Smeer dit met ‘n spatel of houtlepel uit om ‘n medium- tot dun laag te vorm.
2. Plaas enige bestanddele waarvoor jy lus het, bo-op. Sprinkel hulle oor die jogurtlaag. Drup ‘n bietjie heuning oor die laag.
3. Plaas dit vir ten minste 3 ure of oornag in die vrieskas.
4. Sodra die jogurt solied gevries is, haal dit uit die vrieskas en breek dit op in stukke voor jy dit op ‘n bedienbord plaas.
Bedien dadelik.
Lees ook: Dadelballetjies
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.