Resep deur Rediscover Dairy
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
– ‘n medium grootte houer gewone (ongegeurde) dubbelroom jogurt (500ml)
– ‘n handvol druiwe – in dun skywe gesny
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }– 2 Kiwi’s in dun skyfies gesny of gebruik ‘n klein koekiedrukker om vorms uit te druk vir pret
– neute van jou keuse – grof gekap
– ekstra heuning – opsioneel
1. Bedek ‘n bakplaat met kleefwerende bakpapier en skep die jogurt daarop. Smeer dit met ‘n spatel of houtlepel uit om ‘n medium- tot dun laag te vorm.
2. Plaas enige bestanddele waarvoor jy lus het, bo-op. Sprinkel hulle oor die jogurtlaag. Drup ‘n bietjie heuning oor die laag.
3. Plaas dit vir ten minste 3 ure of oornag in die vrieskas.
4. Sodra die jogurt solied gevries is, haal dit uit die vrieskas en breek dit op in stukke voor jy dit op ‘n bedienbord plaas.
Bedien dadelik.
Lees ook: Dadelballetjies
Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…
Die Liedjieboer Anton Goosen is terug met ’n storie wat die hart tref. Anton, een…
Die voordele wat ontklottering vir ons inhou, word wyd besing. Om te ontklotter beteken nie…
Dink gou oor hierdie vraag: Moet jy mense sien om hulle te kan hoor? Dan…
Dit was die woorde waarmee glanssjef Bertus Basson die deelnemers aan vanjaar se naelbyt-seisoen…
Hierdie webwerf gebruik koekies.