Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
38 ml (2½ e) poeiergelatien 375 ml (1½ k) geblikte pynappelblokkies 500 ml (2 k) water 125 ml (½ k) suiker 375 ml (1½ k) gaar ertjies 250 ml (1 k) fyn gekapte seldery sout en gemaalde swartpeper 30 ml (2 e) asyn 2 hardgekookte eiers, afgedop Spoel ’n 2 liter-ringvorm met koue water uit. Gooi 60 ml (¼ k) water oor die gelatien en laat spons vir 5 min. Kook die pynappel, water en suiker vir 5 min. Haal van die hitte af en roer die gesponste gelatien by tot opgelos. Laat afkoel. Meng die ertjies, seldery en asyn deur die pynappel. Geur na smaak. Sny die eiers in ringe en pak onder in die vorm. Skep die res van die mengsel versigtig bo-op sodat die eiers onder bly. Laat stol vir 3 uur of oornag. Keer op ’n dienbord uit. '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar