Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }4 middelslag-aartappels, gekook en in skywe gesny
125 ml (½ k) klaarbereide rolletjie knoffel-en-pietersielie-botter
500 ml (2 k) bevrore gemengde groente soos ertjies, wortels, babamielies en boontjies
500 g (sowat 4 porsies) gevriesde stokvis of koning-klipvisfilette
Sout en gemaalde swartpepe
1 Voorverhit die oond tot 180 °c. Sny vierkante van 4 cm x 30 cm uit bakpapier.
2 Verdeel die aartappels tussen die vier velle bakpapier. Pak die aartappels in die middel in ’n sirkel sodat hulle oorvleuel. Verdeel die groente tussen die pakkies.
3 Sit ’n filet op die groente in elke pakkie. Geur na smaak. Sny ’n paar skywe van die knoffelbotterrolletjie en sit op die vis. Vou die papier soos ’n geskenkpakkie toe en bind netjies vas met kombuis-tou indien nodig.
4 Sit op ’n bakplaat en bak vir 20-30 min. Laat elkeen sy eie pakkie aan tafel oopmaak.
Hy was nog ’n pikkie toe Arnold Swart die rol van klein Lourens in Nêrens,…
Voëls Ons kouse met ’n voëltema het van ryk kleure en teksture tot…
Simoné Pretorius is weer swanger, en in die wolke daaroor! Die 34-jarige aktrise het…
Genoeg vir 4. Bestanddele 10 ml (2 t) elk olie en botter 1…
Vandag is dit steeds een van die gewildste plaaslike produksies wat kykers saam laat swets,…
Hierdie webwerf gebruik koekies.