Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Oosterse sous
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }125 ml (½ k) hoenderaftreksel
30 ml (2 e) lemmetjiesap
10 ml (2 t) bruinsuiker
15 ml (1 e) vissous
180 ml (2/3 k) oestersous
30 ml (2 e) olyfolie
3 cm gemmer, geskil en gerasper
1 rooirissie, sade verwyder en fyngekap
600 g lendeskyf (sirloin), in dun repies gesny
15 ml (1 e) olyfolie
1 pak klaarbereide roerbraaigroente
400 g gaar rys of bokwietnoedels
125 ml (½ k) koljanderblare
125 ml (½ k) ongesoute, rou grondboontjies
1 Meng al die bestanddele vir die oosterse sous en hou eenkant. Verhit die olie, gemmer en rissie in ’n groot pan oor hoëhitte en hou eenkant.
2 Skroei die biefstuk vir 1 min. In ’n riffelpan, haal uit en hou eenkant. Warm die gegeurde olyfolie in die pan weer op, voeg die groente bietjies-bietjies by en roerbraai vir 2 min.
3 Voeg die oosterse sous, noedels en vleis by die groente en roerbraai vir nog 2 min.
4 Meng die koljander en grondboontjies deur die roerbraaigroente en sit voor.
Foto's: Instagram/Bernice West Die Suid-Afrikaanse sangeres Bernice West en haar man, Jannes Erasmus, het…
Aan die einde van ’n lang dag het mens nie lus vir ure voor die…
Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…
Genoeg vir 4-6 Bestanddele Sous 60 ml (¼ k) perskeblatjang 60 ml (¼ k)…
In die wêreld van Suid-Afrikaanse musiek is daar sterre, en dan is daar legendes. Jannie…
“Mens weet nooit, terwyl jy bloed en trane stort soos jy aan ’n produksie werk,…
Hierdie webwerf gebruik koekies.