Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Oosterse sous
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }125 ml (½ k) hoenderaftreksel
30 ml (2 e) lemmetjiesap
10 ml (2 t) bruinsuiker
15 ml (1 e) vissous
180 ml (2/3 k) oestersous
30 ml (2 e) olyfolie
3 cm gemmer, geskil en gerasper
1 rooirissie, sade verwyder en fyngekap
600 g lendeskyf (sirloin), in dun repies gesny
15 ml (1 e) olyfolie
1 pak klaarbereide roerbraaigroente
400 g gaar rys of bokwietnoedels
125 ml (½ k) koljanderblare
125 ml (½ k) ongesoute, rou grondboontjies
1 Meng al die bestanddele vir die oosterse sous en hou eenkant. Verhit die olie, gemmer en rissie in ’n groot pan oor hoëhitte en hou eenkant.
2 Skroei die biefstuk vir 1 min. In ’n riffelpan, haal uit en hou eenkant. Warm die gegeurde olyfolie in die pan weer op, voeg die groente bietjies-bietjies by en roerbraai vir 2 min.
3 Voeg die oosterse sous, noedels en vleis by die groente en roerbraai vir nog 2 min.
4 Meng die koljander en grondboontjies deur die roerbraaigroente en sit voor.
Toets 1 Ek voel emosioneel dood. Dit is asof ek my werk en my kollegas op…
Ons snork omdat ons keelweefsel pap raak. Spiere wat nie gebruik word nie raak pap…
Dit is nie altyd maklik om jou eie huis te versier nie. Ons het gaan…
Maak jou reg vir ’n onvergeetlike Namibiese 4x4-avontuur met die bekende 4x4-spesialis, André de Villiers.…
In ’n eksklusiewe onderhoud met Landbouweekblad het die Boer soek ’n vrou-aanbieder Marciel Hopkins onthul…
Griep is winter se lewenslange vennoot. Sodra die koue tref, kan jy maar seker wees…
Hierdie webwerf gebruik koekies.