Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Oosterse sous
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }125 ml (½ k) hoenderaftreksel
30 ml (2 e) lemmetjiesap
10 ml (2 t) bruinsuiker
15 ml (1 e) vissous
180 ml (2/3 k) oestersous
30 ml (2 e) olyfolie
3 cm gemmer, geskil en gerasper
1 rooirissie, sade verwyder en fyngekap
600 g lendeskyf (sirloin), in dun repies gesny
15 ml (1 e) olyfolie
1 pak klaarbereide roerbraaigroente
400 g gaar rys of bokwietnoedels
125 ml (½ k) koljanderblare
125 ml (½ k) ongesoute, rou grondboontjies
1 Meng al die bestanddele vir die oosterse sous en hou eenkant. Verhit die olie, gemmer en rissie in ’n groot pan oor hoëhitte en hou eenkant.
2 Skroei die biefstuk vir 1 min. In ’n riffelpan, haal uit en hou eenkant. Warm die gegeurde olyfolie in die pan weer op, voeg die groente bietjies-bietjies by en roerbraai vir 2 min.
3 Voeg die oosterse sous, noedels en vleis by die groente en roerbraai vir nog 2 min.
4 Meng die koljander en grondboontjies deur die roerbraaigroente en sit voor.
Hy was nog ’n pikkie toe Arnold Swart die rol van klein Lourens in Nêrens,…
Voëls Ons kouse met ’n voëltema het van ryk kleure en teksture tot…
Simoné Pretorius is weer swanger, en in die wolke daaroor! Die 34-jarige aktrise het…
Genoeg vir 4. Bestanddele 10 ml (2 t) elk olie en botter 1…
Vandag is dit steeds een van die gewildste plaaslike produksies wat kykers saam laat swets,…
Hierdie webwerf gebruik koekies.