Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
15 g botter 1 ui, fyngekap 2,5 ml (½ t) fyngekapte rooi brandrissie 5 ml (1 t) fyngekapte knoffel 10 ml (2 t) fyngerasperde gemmer 15 ml (1 e) garam masala 5 ml (1 t) borrie gerasperde skil van 1 lemoen 375 ml (1½ k) jasmynrys 250 g borriepatat, geskil en in blokkies gesny 1 x 400 g-blikkie klapperroom 180 ml (¾ k) water sout en swartpeper hand vol vars koljander, fyngekap granaatpitte vir bo-op (opsioneel)
Metode
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Voorverhit die oond tot 200 °C. Verhit die botter in ’n dieperige oondvaste pan oor matige hitte. Braai die ui, brandrissie, knoffel en gemmer vir 5 min. daarin. Voeg die garam masala en borrie by, gevolg deur die lemoenskil, rys en patats. Roer tot goed saamgemeng. Voeg die klapperroom en water by en bring tot kookpunt. Bedek die pan met foelie en bak in die oond vir 30-40 min. of tot die rys en patats gaar is. Sit saam met vars koljander voor.
Lees ook: Ken jou kerrie
Lees ook: Vinnige hoenderkerrie
Lees ook: Vinnige lamskerrie
Onlangse plasings Kan my kat of hond ook Alzheimersiekte kry? Dis wat jy moet weet oor "canine…
Sodra jy dink jy het al die voorskrifte onder die knie, hoor jy daar is…
Het jy geweet jou baba of peuter moet letterlik leer om sintuiglike inligting te filtreer…
Die nuwe (en gesonder!) pizza - in slaai-vorm!
Genoeg vir 6 Bestanddele 625 ml (2½ k) tee-en-vrugtesap 30 ml (2 e) gelatienpoeier…
Buiten vir sy uitsonderlike talent as musikant en liedjieskrywer, is Len Muller ook bekend as…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar