Gesoute botter-en-heuning-granola Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie Gesoute botter-en-heuning-granola deur Vickie de Beer, bygestaan deur Martjie Malan. Foto: Lindy Kriek.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Ingredients • 240 g (2 k) growwe hawermout • 240 g (2 k) fyn hawermout • 100 g (3⁄4 k) gevlokte amandels • 100 g (3⁄4 k) pekanneute • 100 g (3⁄4 k) pampoensaad • 100 g (3⁄4 k) sonneblomsaad • 40 g (¼ k) sesamsaadjies • 400 g (1 k) heuning • 250 g (1 k) botter, gesmelt Instructions 1 Voorverhit die oond tot 150 °C. 2 Gooi al die droë bestanddele in ’n groot mengbak en meng goed deur. 3 Verhit die heuning en botter oor matige hitte in ’n middelslagkastrol. Roer tot die botter gesmelt is en die mengsel bymekaarkom. 4 Meng die warm mengsel en die droë bestanddele baie goed deur. Bak vir sowat 25-30 min. 5 Laat afkoel en breek in stukkies.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Of jy op soek is na ’n kragtige skootrekenaar om meer as een taak mee…
Om ’n matras aan te skaf is een van die duurste beleggings wat jy sal…
Bestanddele 500 ml (2 k) gevriesde bessies 500 ml (2 k) volroom- Griekse jogurt…
Iemand het uiteindelik kykNET se miljoenrandvraag op die gewilde vasvraprogram Wie word ’n miljoenêr? beantwoord. …
Maak werk van dié kwessies en kry weer woema terug! #rrTussenOns
Die huidige Mej. Suid-Afrika, Mia le Roux, het vandag in ’n video op sosiale media…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar