Gesoute botter-en-heuning-granola Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie Gesoute botter-en-heuning-granola deur Vickie de Beer, bygestaan deur Martjie Malan. Foto: Lindy Kriek.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Ingredients • 240 g (2 k) growwe hawermout • 240 g (2 k) fyn hawermout • 100 g (3⁄4 k) gevlokte amandels • 100 g (3⁄4 k) pekanneute • 100 g (3⁄4 k) pampoensaad • 100 g (3⁄4 k) sonneblomsaad • 40 g (¼ k) sesamsaadjies • 400 g (1 k) heuning • 250 g (1 k) botter, gesmelt Instructions 1 Voorverhit die oond tot 150 °C. 2 Gooi al die droë bestanddele in ’n groot mengbak en meng goed deur. 3 Verhit die heuning en botter oor matige hitte in ’n middelslagkastrol. Roer tot die botter gesmelt is en die mengsel bymekaarkom. 4 Meng die warm mengsel en die droë bestanddele baie goed deur. Bak vir sowat 25-30 min. 5 Laat afkoel en breek in stukkies.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Genoeg vir 8 Bestanddele 625 ml (2½ k) koekmeel 125 ml (½ k)…
Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…
Die Liedjieboer Anton Goosen is terug met ’n storie wat die hart tref. Anton, een…
Die voordele wat ontklottering vir ons inhou, word wyd besing. Om te ontklotter beteken nie…
Dink gou oor hierdie vraag: Moet jy mense sien om hulle te kan hoor? Dan…
Dit was die woorde waarmee glanssjef Bertus Basson die deelnemers aan vanjaar se naelbyt-seisoen…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar