kategorieë: Nuut & Nou

Sewe redes waarom olywe gesond is

Het jy geweet jy kan jou eetlus met tot 22% verminder as jy tien olywe voor ’n maaltyd eet? Olywe help ook om jou liggaam se produksie van ‘Adiponectin’ (’n chemiese stof wat vet vir tot vyf ure na inname kan verbrand), te stimuleer.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Sewe goeie redes waarom jy olywe by jou dieet moet insluit

• Olywe skakel oortollige cholesterol in jou bloed uit en help om jou bloeddruk onder beheer te hou.
• Olywe is ’n bron van vesel wat as ’n alternatief vir vrugte en groente kan dien.
• Olywe is ’n groot bron van vitamien E.
• Olywe is voedsaam en ryk aan minerale soos natrium, kalium, magnesium, yster, fosfor, jodium en dit verskaf noodsaaklike vitamiene en aminosure.
• Olywe bevat oleïensuur, wat voordelige eienskappe bevat om jou hart te beskerm.
• Fenoliese verbindings wat in olywe gevind word, is anti-inflammatories en anti-mikrobies.
• Olywe is ’n gegiste kossoort, wat ryk is aan derm-vriendelike lactobacillus.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Besoek Buffet Olives by Buffetolives.net of op Facebook en Twitter vir meer besonderhede.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Hier is ’n paar van ons lekkerste resepte met olywe:

Tapenade
Pissaladière
Olyfburgers
Sitrus-geroosterde vis en olywe
Olyf-en-ui-broodstokkies

Deel
Gepubliseer deur
Michelle Nortje

Onlangse plasings

Het jy wat dit vat vir ‘Die brug’ se tweede seisoen?

Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…

6 hours Gelede

Smelt-in-die-mond-koekies

Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…

7 hours Gelede

Geurige tamatie-en-wors-gebak

Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer   Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…

7 hours Gelede

Gebakte Carbonara

Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…

7 hours Gelede

Ribollita

Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…

7 hours Gelede

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek  

8 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.