kategorieë: Kos

Geskroeide biefslaai

Genoeg vir 4

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

30 ml (2 e) sagte bruinsuiker
5 ml (1 t) Chinese Five-spice of AllSpice
5 ml (1 t) Maldon- of gewone sout
3 ml (½ t) gemaald eswartpeper
500 g lendeskyf (sirloin steak)
2 handevol roketblare
1 mango, geskil en in skywe gesny
(of gebruik papaja)
2 sprietuie, oorlangs dun gesny

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

1. Meng die suiker, Five-spice, sout en peper en vryf oor die steak.
2. Verhit ’n riffelpan oor hoë hitte. Skroei die steak vir 4 min. aan elke kant tot bruin. Laat rus vir 5 min. en sny in dun repies.
3. Meng die vleisrepies, roketblare, mango en sprietuie en bedien.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose
Tags: biefslaai

Onlangse plasings

5 mites oor olyfolie

Moenie hierdie 5 mites oor olyfolie glo nie: Ingevoerde olyfolie is beter as Suid-Afrikaanse olyfolie…

10 hours Gelede

Gebakte vis in geurige tamatiesous

Gebakte vis in geurige tamatiesous Lees ook: RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti…

10 hours Gelede

Tamatieroomsop met kaasroosterbroodjies

Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…

11 hours Gelede

Lekker opskiet eet-ervaring by Vergelegen

Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…

12 hours Gelede

Vinnige lamskerrie

Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…

14 hours Gelede

Kry só jou tuin reg in Julie

Julie: Doen dit in die tuin     1. Snoei rose teen einde Julie of…

14 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.