kategorieë: Kos

Geskroeide biefslaai

Genoeg vir 4

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

30 ml (2 e) sagte bruinsuiker
5 ml (1 t) Chinese Five-spice of AllSpice
5 ml (1 t) Maldon- of gewone sout
3 ml (½ t) gemaald eswartpeper
500 g lendeskyf (sirloin steak)
2 handevol roketblare
1 mango, geskil en in skywe gesny
(of gebruik papaja)
2 sprietuie, oorlangs dun gesny

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

1. Meng die suiker, Five-spice, sout en peper en vryf oor die steak.
2. Verhit ’n riffelpan oor hoë hitte. Skroei die steak vir 4 min. aan elke kant tot bruin. Laat rus vir 5 min. en sny in dun repies.
3. Meng die vleisrepies, roketblare, mango en sprietuie en bedien.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose
Tags: biefslaai

Onlangse plasings

Neem jou fiksheid na die volgende vlak: 10 maniere om jou meer gemotiveerd te maak

Hier is 10 maniere om jou meer gemotiveerd te maak om te oefen:    Oefen…

11 hours Gelede

Viva Italia!-potjie

Genoeg vir 6     Bestanddele   60 ml (¼ k) olyf- of avokado-olie sout…

11 hours Gelede

Drama-waarskuwing vir ‘Suidooster’ dié herfs

Dis herfstyd in die Kaap en met hierdie seisoensverandering waai die winde van verandering baie…

14 hours Gelede

Vyf-vinnige-vrae-Vrydag met Laura-Lee Mostert oor haar droomrol in ‘Binnelanders’

Jy herken waarskynlik Laura-Lee Mostert vir haar komiese talent as die flambojante drama-onderwyseres, Driena, in…

16 hours Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Potjie-roer-my-nie se wenners gesels oor vaalkos en ’n molpot

In die vierde episode van Kokkedoor Vuur & Vlam, kykNET se koswerklikheidsreeks waar vlamme en…

1 day Gelede

Tradisionele melktert

Vir 2 middelslagterte   Bestanddele   Deeg: 500 ml (2 k) meel 10 ml (2…

2 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.