Met die glansende juweelpitte van ’n granaat kan jy nuwe lewe aan slaaie, souse en nageregte gee. Die pitte kom soms ’n bietjie moeilik van die membrane los. Probeer eers om die skil met ’n houtlepel te slaan. As dit nie werk nie, kan jy die membrane met pit en al in ’n bak water laat lê. Die pitte sal afsak en die membrane na bo dryf. Behalwe mooi, is granate ook heilsaam. Dit is ’n goeie bron van vitamien B, kalium en antioksidante.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Granaatsap is deesdae vrylik beskikbaar, en 100 ml van dié heerlike sap voorsien in 16% van jou daaglikse vitamien C-behoefte.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }In seisoen: April
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Genoeg vir 4. Bestanddele 500 g vars pasta, soos tagliatelle of spaghetti 250 ml…
Om jou hond se ore skoon te maak is ’n noodsaaklike deel van sy basiese…
Bestanddele 3-4 groot rooi soetrissies, middeldeur gesny, en wit vliesies en pitte verwyder. sout…
Ons almal het een of ander slegte gewoonte. Die goeie nuus is dat jy dit…
Van speelskool na grootskool: 5 wenke deur Mariette Snyman. Foto Pixabay Om by die…
Met die strandseisoen op ons, kyk ons na die moets en moenies om te verseker…
Hierdie webwerf gebruik koekies.