Met die glansende juweelpitte van ’n granaat kan jy nuwe lewe aan slaaie, souse en nageregte gee. Die pitte kom soms ’n bietjie moeilik van die membrane los. Probeer eers om die skil met ’n houtlepel te slaan. As dit nie werk nie, kan jy die membrane met pit en al in ’n bak water laat lê. Die pitte sal afsak en die membrane na bo dryf. Behalwe mooi, is granate ook heilsaam. Dit is ’n goeie bron van vitamien B, kalium en antioksidante.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Granaatsap is deesdae vrylik beskikbaar, en 100 ml van dié heerlike sap voorsien in 16% van jou daaglikse vitamien C-behoefte.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }In seisoen: April
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Vanaf 30 Mei tot 1 Junie, vind dié ekspo plaas by Idlewild Country Estate, net…
Ons kyk hoej jy, as vernuftige tuissjef, heerlike smake met minder sout kan optower én…
Dit blyk ’n paar Ruiterbosch-inwoners gaan in April vir die gek gehou word danksy allerhande…
Wanneer gevaar met romanse gekombineer word, is ’n boek nie net ’n storie nie, maar…
Die fees word vanjaar van 1 tot 4 Mei gehou. [gallery columns="2" size="medium" ids="151862,151861"]…
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
Hierdie webwerf gebruik koekies.