Geroosterde salmslaai deur Vickie de Beer. Foto: Neil Corder
Bedien met Pongrácz non vintage en gebruik die basiese slaaisous* (sien onder)
* Basiese slaaisous
1 liter slaaisous
Maak die basiese slaaisous aan die begin van die maand en gebruik dit die res van die maand in slaai en as marinade.
Meng al die bestanddele en hou in ’n digsluitende glasbottel.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Lees ook: Spesery geroosterde groente met haloumi en saadjies
As die winter jou vaal en verlep laat voel, is dit tyd vir ’n lekker…
Bak hierdie lieflike en geurige brood en vul jou huis met die hartverwarmende geur van…
Ons wil almal die soort vrou wees wat ’n kamer binnestap en selfvertroue uitstraal. Gebruik…
Soos ‘n mens ouer word, raak dit moeiliker om die sigbare tekens van elke verbygaande…
Gebruik ons resep vir basiese soetkoekies en maak hierdie lieflike karamelspringmielies-en-mout-koekies. Die koekieblik sal nie…
Een keer om die son, volg die lief en leed van een familie oor die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.