kategorieë: KosMaklik en vinnig

Geroosterde salmslaai

Geroosterde salmslaai deur Vickie de Beer. Foto: Neil Corder
Bedien met Pongrácz non vintage en gebruik die basiese slaaisous* (sien onder)

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

* Basiese slaaisous
1 liter slaaisous
Maak die basiese slaaisous aan die begin van die maand en gebruik dit die res van die maand in slaai en as marinade.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
  • 750 ml (3 k) olyfolie
  • 250 ml (1 k) witwyn-asyn
  • 15 knoffelhuisies
  • ’n hand vol vars tiemie
  • 75 ml (5 e) korrelmosterd
  • gerasperde skil van 4 suurlemoene
  • sout en gemaalde peper

Meng al die bestanddele en hou in ’n digsluitende glasbottel.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Lees ook: Spesery geroosterde groente met haloumi en saadjies

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

Suurlemoen-en-klapper-skywe

Resep deur Vickie de Beer

22 seconds Gelede

Herman oor nuwe ‘Kokkedoor’-reeks: “Nostalgie is die belangrikste geurmiddel”

Die toonaangewende koskenner Herman Lensing (37) is een van die beoordelaars in die volgende gedaante…

1 hour Gelede

Papawersaad-en-suurlemoen-koek

Bestanddele   Susan sny elke laag deur en vorm so ’n vierlaagkoek. Ons het die resep…

23 hours Gelede

‘Suidooster’ storm voort met hul immergewilde Stomsterk-konsert!

Die kykNET-sepie Suidooster se sterre skitter weer helder by vanjaar se Suidoosterfees by die Kunstekaap.  …

23 hours Gelede

Vyf voetsorgwenke om jou voete tydens jou ouer jare gesond te hou

Daar is ’n ou stukkie Chinese wysheid wat sê: “Jy sterf van jou voete af…

24 hours Gelede

Heerlike kuierkos-spyskaart vir Paasfees

Vier Paasfees met ’n lang, uitgerekte kuier in die buitelug. Hier is heerlike en maklike…

1 day Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.