Foto: Neil Corder
Geroosterde salmslaai deur Vickie de Beer. Foto: Neil Corder
Bedien met Pongrácz non vintage en gebruik die basiese slaaisous* (sien onder)
* Basiese slaaisous
1 liter slaaisous
Maak die basiese slaaisous aan die begin van die maand en gebruik dit die res van die maand in slaai en as marinade.
Meng al die bestanddele en hou in ’n digsluitende glasbottel.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Lees ook: Spesery geroosterde groente met haloumi en saadjies
Dit was die woorde waarmee glanssjef Bertus Basson die deelnemers aan vanjaar se naelbyt-seisoen…
Genoeg vir 4 Bestanddele 400 g heel patat in die skil (gebruik geel patats,…
Foto's: Verskaf/kykNET Kykers maak vanaf Donderdag 27 Maart kennis met ’n nuwe karakter in…
As jy in ’n verhouding betrokke raak met iemand wat kinders het, moet julle albei…
Allergiese reaksies op byna alle kossoorte is relatief lig – ongemaklik wel, maar dit sal…
Foto's: Instagram en verskaf. 1. Neels van Jaarsveld & Gerna Sivewright Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.