Geroosterde salmslaai deur Vickie de Beer. Foto: Neil Corder
Bedien met Pongrácz non vintage en gebruik die basiese slaaisous* (sien onder)
* Basiese slaaisous
1 liter slaaisous
Maak die basiese slaaisous aan die begin van die maand en gebruik dit die res van die maand in slaai en as marinade.
Meng al die bestanddele en hou in ’n digsluitende glasbottel.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Lees ook: Spesery geroosterde groente met haloumi en saadjies
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.