Deur Mokgadi Itsweng vir Juicy Delicious
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Bedien 4-6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
400g perskes, geskil en gekap
100g ryp tamaties, gekap
1 rooi soetrissie, ontpit en gekap
½ komkommer gekap
1 brandrissie fyn gekap
1 knoffelhuisie, fyn gerasper
Sap van 1 suurlemoen
1 Eetlepel vars kruisement, fyn gekap
1 Eetlepel pietersielie, fyn gekap
1 tl suiker
Sout en peper na smaak
1 perske, geskil, ontpit en gekap
Salsa bolaag (opsioneel)
40g komkommer, in klein blokkies gesny
1 tl kruisement gekap
1 tl pietersielie, gekap
Voorverhit oond tot 200°C
Plaas die helfte van die perskes op ‘n bakplaat en rooster dit vir 15 minute tot effens bruin.
Haal die perskes uit die oond en laat afkoel
Plaas al die bestanddele insluitend die geroosterde perskes in ‘n voedselverwerker en meng totdat die vrugte en groente fyn gemeng is.
Proe-toets en pas die geurmiddels na jou smaak aan.
Skep die mengsel in ‘n fles of bak en laat vir 2 ure in die yskas afkoel voor opdiening
Meng die gekapte perske, komkommer en kruie saam
Sit die gazpacho voor in glase, bedek met perske-en-komkommersalsa
Lees ook: Heerlike Kersfees pruim-pakkies
Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts Creation het ook pas by die Eat…
Lewer 1 groot koek Bestanddele Karamel met sout 200 g suiker 60 ml…
Die 22ste Suidoosterfees word ingelui deur ’n indrukwekkende konsert van populêre en klassieke musiek. Anna…
Hooffoto: Stavros Cassapis Sedert die eerste episode van Niggies op kykNET uitgesaai is, het…
Adri Joubert was vir twee dekades die koel, kalm, gerusstellende gesig en stem van die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.