Geroosterde hoender: Kook een keer, eet drie keer

Geroosterde hoender: Kook een keer, eet drie keer deur Vickie de Beer, bygestaan deur Nicola Basson. Foto’s: Neville Lockhart

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Geroosterde knoffelhoender

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Berei die hoender oor die naweek voor as jy meer tyd het. Sit dit voor met jou gunsteling-bygeregte. Gebruik dan die oorskiethoender om die ander twee geregte deur die week te maak.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Klik hier vir die resep

Koeskoesslaai met hoender

Klik hier vir die resep

Mexikaanse sop

Klik hier vir die resep

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

Neem jou fiksheid na die volgende vlak: 10 maniere om jou meer gemotiveerd te maak

Hier is 10 maniere om jou meer gemotiveerd te maak om te oefen:    Oefen…

11 hours Gelede

Viva Italia!-potjie

Genoeg vir 6     Bestanddele   60 ml (¼ k) olyf- of avokado-olie sout…

11 hours Gelede

Drama-waarskuwing vir ‘Suidooster’ dié herfs

Dis herfstyd in die Kaap en met hierdie seisoensverandering waai die winde van verandering baie…

14 hours Gelede

Vyf-vinnige-vrae-Vrydag met Laura-Lee Mostert oor haar droomrol in ‘Binnelanders’

Jy herken waarskynlik Laura-Lee Mostert vir haar komiese talent as die flambojante drama-onderwyseres, Driena, in…

16 hours Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Potjie-roer-my-nie se wenners gesels oor vaalkos en ’n molpot

In die vierde episode van Kokkedoor Vuur & Vlam, kykNET se koswerklikheidsreeks waar vlamme en…

1 day Gelede

Tradisionele melktert

Vir 2 middelslagterte   Bestanddele   Deeg: 500 ml (2 k) meel 10 ml (2…

2 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.