Lee Schwagele en Charles Russel
Deur Vickie de Beer. Foto’s deur Lee Schwagele en Charles Russel van CRPhotographic
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Kruiebotter
• 150 g botter, in blokkies gesny
• 2 t (10 ml) fyngekapte knoffel
• ’n hand vol vars tiemie, blare afgestroop
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }• ’n hand vol pietersielie
• 3-4 vars roosmaryntakkies, blare afgestroop
• gerasperde skil en sap van een suurlemoen
Hoender
• 1 groot heel plaashoender van 2-3 kg
• 1 lemoen, in kwarte gesny
• 1 appel, in blokkies opgesny
• ’n hand vol vars tiemieblare
• 150 g van die kruiebotter
• sout en gemaalde swart-peper
• 8 appels, in 2-3 cm-ringe gesny
• 10-15 heel baba-uitjies, afgeskil
Egskeiding is nie die einde van die wêreld nie. Jy hoef nie te krepeer nie…
Ken jou wegsleepregte deur: Anet Schoeman. Om langs die pad gestrand te wees weens…
’n Liplekker aandete - Griekse hoender-en-rys-gebak. Die dis kry broccoli en fetakaas in vir ekstra…
kykNET is trots om die terugkeer van die bekroonde akteur Chumani Pan na die kanaal…
Het jy geweet teen die ouderdom van drie is 85% van jou kleinding se brein…
Deur Margaret Gardiner Liefde is iets waarna ons soek. Vele goeie boeke, flieks en liedjies…
Hierdie webwerf gebruik koekies.