Deur Vickie de Beer. Foto’s deur Lee Schwagele en Charles Russel van CRPhotographic
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Kruiebotter
• 150 g botter, in blokkies gesny
• 2 t (10 ml) fyngekapte knoffel
• ’n hand vol vars tiemie, blare afgestroop
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }• ’n hand vol pietersielie
• 3-4 vars roosmaryntakkies, blare afgestroop
• gerasperde skil en sap van een suurlemoen
Hoender
• 1 groot heel plaashoender van 2-3 kg
• 1 lemoen, in kwarte gesny
• 1 appel, in blokkies opgesny
• ’n hand vol vars tiemieblare
• 150 g van die kruiebotter
• sout en gemaalde swart-peper
• 8 appels, in 2-3 cm-ringe gesny
• 10-15 heel baba-uitjies, afgeskil
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.