Die moderne wêreldwyd- geïnspireerde spyskaart word bedien van 11:00 tot laatmiddag en bevat geregte soos Bloody Mary Oyster, Koreaanse Vis, Brioche Porcini Aspersies en Sous Hollandaise, Gerookte Snoek Tartlet, en The Arnold Bennett. Ander items op die brunch-spyskaart sluit in Ravioli Leek & Ricotta met Serrano Ham en Barigoule Nage, Duck Apple & Vanilla met Puoy Lentil Cassoulet, en Tonka Bean Madeleine met Chocolate & Passion Fruit Pâté de Fruit vir nagereg.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Vir drankies kan gaste die bodemlose Graham Beck bubbly geniet of hul eie Bloody Mary by die DIY Bloody Mary-kroeg maak.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }“Ons het ‘n wonderlike verskeidenheid heerlike geregte saamgestel wat selfs die mees kieskeurige verhemelte sal prikkel. Ons Sondag Brunch is ontwerp om ‘n onvergeetlike ervaring te wees wat almal kan geniet, ” het Luke Dale Roberts gesê.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Die Pot Luck Club Johannesburg Sondagbrunch word elke Sondag bedien.
Prys: R850 per persoon, voeg Bottomless Bubbly and the DIY Bloody Mary-stasie by teen ‘n bykomende R490 per persoon.
Vegetariese en Pescatariese spyskaarte is beskikbaar.
Besprekings is nou oop. Besoek www.thepotluckclubjhb.co.za of skakel 0107453999.
Vind die Pot Luck Club Johannesburg by Oxfordweg 199, Dunkeld, Randburg, Johannesburg.
Lees ook: Chardonnay vertoon plek van egtheid
Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…
Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…
Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…
Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…
Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…
Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek
Hierdie webwerf gebruik koekies.