Kleur die eiers met natuurlike kleursels.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }1 Maak ’n gaatjie aan die bo- en onderkant van die eiers en blaas die inhoud uit.
2 Gebruik vir roereiers of omelette. Spoel die doppe deeglik met water uit en laat goed droog word.
3 Maak jou kleure so:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Sienna
Kook 500 ml water, die skil van 2 bruin uie en 45 ml witwyn-asyn vir 30 min. Kook die eierdoppe vir 30 min. in die kleurstof.
Ligblou
Kook 500 ml water, 500 ml gekapte rooi/pers kool en 45 ml witwyn-asyn vir 30 min. Kook die eierdoppe vir 30 min. in die kleurstof.
Ligpers
Kook 500 ml water, 500 ml gekapte beet en 45 ml witwyn-asyn vir 30 min. Week die doppe vir 30 min. in die kleurstof.
Ligbruin
Kook 500 ml water, 60 ml koffie en 45 ml witwyn-asyn. Week die doppe vir 30 min in die kleurstof.
1 Gebruik fyn blaartjies uit die tuin.
2 Sny ’n sykous in stroke van 15 cm.
3 Laat lê ’n blaartjie op elke eierdop en trek die kous versigtig oor die dop sonder om die blaar te beweeg.
4 Trek die kous styf en knoop aan die agterkant.
5 Kleur soos onder verduidelik.
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…
Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…
Julie: Doen dit in die tuin 1. Snoei rose teen einde Julie of…
As die winter jou vaal en verlep laat voel, is dit tyd vir ’n lekker…
Bak hierdie lieflike en geurige brood en vul jou huis met die hartverwarmende geur van…
Ons wil almal die soort vrou wees wat ’n kamer binnestap en selfvertroue uitstraal. Gebruik…
Hierdie webwerf gebruik koekies.