Gekaramelliseerde appels met brandewyn Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients 6 rooi appels middeldeur gesny sagte bruinsuiker 60 g botter 1 houertjie mascarponekaas ’n skeutjie (sowat 25 ml) brandewyn 15 ml (1 e) sagte bruinsuiker Instructions Druk die halwe appels met die gesnyde kant in die suiker. Smelt die botter in ’n kleefwerende pan en braai die appels met die gesnyde kante na onder in die botter tot die appels goudbruin en die suiker gekaramelliseer het, draai gereeld om. Meng die mascarponekaas met die brandewyn en suiker en sit saam met die appels voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Of jy op soek is na ’n kragtige skootrekenaar om meer as een taak mee…
Om ’n matras aan te skaf is een van die duurste beleggings wat jy sal…
Bestanddele 500 ml (2 k) gevriesde bessies 500 ml (2 k) volroom- Griekse jogurt…
Iemand het uiteindelik kykNET se miljoenrandvraag op die gewilde vasvraprogram Wie word ’n miljoenêr? beantwoord. …
Maak werk van dié kwessies en kry weer woema terug! #rrTussenOns
Die huidige Mej. Suid-Afrika, Mia le Roux, het vandag in ’n video op sosiale media…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar