Gekaramelliseerde appels met brandewyn Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients 6 rooi appels middeldeur gesny sagte bruinsuiker 60 g botter 1 houertjie mascarponekaas ’n skeutjie (sowat 25 ml) brandewyn 15 ml (1 e) sagte bruinsuiker Instructions Druk die halwe appels met die gesnyde kant in die suiker. Smelt die botter in ’n kleefwerende pan en braai die appels met die gesnyde kante na onder in die botter tot die appels goudbruin en die suiker gekaramelliseer het, draai gereeld om. Meng die mascarponekaas met die brandewyn en suiker en sit saam met die appels voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar