Gekaramelliseerde appels met brandewyn Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients 6 rooi appels middeldeur gesny sagte bruinsuiker 60 g botter 1 houertjie mascarponekaas ’n skeutjie (sowat 25 ml) brandewyn 15 ml (1 e) sagte bruinsuiker Instructions Druk die halwe appels met die gesnyde kant in die suiker. Smelt die botter in ’n kleefwerende pan en braai die appels met die gesnyde kante na onder in die botter tot die appels goudbruin en die suiker gekaramelliseer het, draai gereeld om. Meng die mascarponekaas met die brandewyn en suiker en sit saam met die appels voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts Creation het ook pas by die Eat…
Lewer 1 groot koek Bestanddele Karamel met sout 200 g suiker 60 ml…
Die 22ste Suidoosterfees word ingelui deur ’n indrukwekkende konsert van populêre en klassieke musiek. Anna…
Hooffoto: Stavros Cassapis Sedert die eerste episode van Niggies op kykNET uitgesaai is, het…
Adri Joubert was vir twee dekades die koel, kalm, gerusstellende gesig en stem van die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar