Gekaramelliseerde appels met brandewyn Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients 6 rooi appels middeldeur gesny sagte bruinsuiker 60 g botter 1 houertjie mascarponekaas ’n skeutjie (sowat 25 ml) brandewyn 15 ml (1 e) sagte bruinsuiker Instructions Druk die halwe appels met die gesnyde kant in die suiker. Smelt die botter in ’n kleefwerende pan en braai die appels met die gesnyde kante na onder in die botter tot die appels goudbruin en die suiker gekaramelliseer het, draai gereeld om. Meng die mascarponekaas met die brandewyn en suiker en sit saam met die appels voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar