Giet ’n gegeurde suikerstroop oor sponskoek om dit nog lekkerder te maak. Die stroop sal ook verseker dat die koek lekker klam bly. Prik die oppervlak van die koek met ’n tandestokkie en gooi die stroop oor terwyl die koek nog warm is. Laat in die pannetjie afkoel. Die resep is genoeg vir 200 ml stroop, wat voldoende is vir ons basiese sponskoekresep.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
1 Meng die water en suiker in ’n klein kastrol. Roer tot die suiker opgelos is en laat die stroop kook. Haal van die hitte af.
2 Voeg die geurmiddels by sodra die stroop afgekoel het. Laat staan vir minstens ’n uur, maar liefs oornag. Die stroop kan tot ’n maand in die yskas hou.
Voeg die volgende by die basiese stroop:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Lees ook: Beste, maklikste sjokoladekoek!
Wanneer gevaar met romanse gekombineer word, is ’n boek nie net ’n storie nie, maar…
Die fees word vanjaar van 1 tot 4 Mei gehou. [gallery columns="2" size="medium" ids="151862,151861"]…
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…
Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…
Hierdie webwerf gebruik koekies.