Giet ’n gegeurde suikerstroop oor sponskoek om dit nog lekkerder te maak. Die stroop sal ook verseker dat die koek lekker klam bly. Prik die oppervlak van die koek met ’n tandestokkie en gooi die stroop oor terwyl die koek nog warm is. Laat in die pannetjie afkoel. Die resep is genoeg vir 200 ml stroop, wat voldoende is vir ons basiese sponskoekresep.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
1 Meng die water en suiker in ’n klein kastrol. Roer tot die suiker opgelos is en laat die stroop kook. Haal van die hitte af.
2 Voeg die geurmiddels by sodra die stroop afgekoel het. Laat staan vir minstens ’n uur, maar liefs oornag. Die stroop kan tot ’n maand in die yskas hou.
Voeg die volgende by die basiese stroop:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Lees ook: Beste, maklikste sjokoladekoek!
Kan my kat of hond ook Alzheimersiekte kry? Dis wat jy moet weet oor "canine…
Sodra jy dink jy het al die voorskrifte onder die knie, hoor jy daar is…
Het jy geweet jou baba of peuter moet letterlik leer om sintuiglike inligting te filtreer…
Genoeg vir 6 Bestanddele 625 ml (2½ k) tee-en-vrugtesap 30 ml (2 e) gelatienpoeier…
Buiten vir sy uitsonderlike talent as musikant en liedjieskrywer, is Len Muller ook bekend as…
Hierdie webwerf gebruik koekies.