Geen-knie focaccia met vye en bokmelkkaas. Deur Vickie de Beer. Foto: Lee Schwagele/CRPhotographic
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Genoeg vir 6 – 8
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Voorafgisting
Begin reeds die vorige dag met die brood. Begin met die voorafgisting (poolish). Die mengsel word die dag voor die tyd al gemaak en verseker dat die focaccia geurig en gisagtig smaak.
Middelslagtert genoeg vir 6-8 mense. Bestanddele Deeg 350 g koekmeel 60 ml (¼…
Deur Thinus Ferreira. Foto's: Verskaf. Dié aantreklike plaasseun en safarigids van Simmenau, sowat…
Hierdie beduidende kontantvoordeel word volgens die AVBOB-raad se goeddunke uitgereik en is die sesde spesiale…
Om ’n goeie verhouding met tieners te hê, was nog nooit maklik nie, maar in…
Skop die nuwejaar af met dié heerlike vars slaaie! Resepte deur Vickie de Beer
Deur Rentia Mynhardt. Foto’s: Verskaf Om ma en dogter op papier te wees is…
Hierdie webwerf gebruik koekies.