Genoeg vir 8-10
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Botter
1. Meng 125 g sagte botter, 5 ml (1 t) gekapte knoffel, 5 ml (1 t) paprika, 10 ml, 2 trissievlokkies, ’n groot hand vol gekapte koljanderblare en ’n knypie sout.
Mielies
2. Braai 10-12 mielies oor matige kole tot gaar. Smelt die botter oor die mielies terwyl dit braai.
Opdiening
3. Rol die gaar mielies deur 125 ml liggies geroosterde sesamsaad en sit met die res van die botter voor.
In die 11de episode van Kokkedoor Vuur & Vlam, kykNET se spannende koswerklikheidsreeks, word die…
Die verandering van somer na herfs beteken dat somer-beddegoed deeglik gestoor moet word tot die…
Deur Jade Rhode As jy opgemerk het dat jou foon doodgaan na 'n kort…
Vraag Moet ek my my grimeerkwassies was, en hoe gereeld? - Tirsa van Staden Lees…
Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…
Hierdie webwerf gebruik koekies.