Genoeg vir 8-10
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Botter
1. Meng 125 g sagte botter, 5 ml (1 t) gekapte knoffel, 5 ml (1 t) paprika, 10 ml, 2 trissievlokkies, ’n groot hand vol gekapte koljanderblare en ’n knypie sout.
Mielies
2. Braai 10-12 mielies oor matige kole tot gaar. Smelt die botter oor die mielies terwyl dit braai.
Opdiening
3. Rol die gaar mielies deur 125 ml liggies geroosterde sesamsaad en sit met die res van die botter voor.
Ons het vyf heerlike en maklike varkvleisresepte bymekaargemaak wat jy vinnig vir aandete kan maak!…
1. Demi Moore in Armani Privè [gallery columns="2" size="medium" ids="150043,150044"] 2. Zoe Kravits…
Hierdie vyf storielyne gaan kykers in Januarie op hul tone hou: Bridgette se…
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Hierdie webwerf gebruik koekies.