Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 30 ml (2 e) sagte bruinsuiker
• 60 ml (1/3 k) botter
• takkie tiemie
• 15 ml (1 e) Turkse Vy-en-Balsamiese-Glanssous (beskikbaar by Woolworths)
• 15 ml (1 e) brandewyn
• 5 vye (droog of vars), gehalveer
• 1 heel camembert- of brie-kaas
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
1. Kombineer die bruinsuiker en botter saam in ’n klein kastrol en kook oor lae hitte tot dit borrel. Voeg ’n takkie tiemie by en 15 ml (1 e) van die Turkse vyesous en brandewyn. Verminder effens.
2. Voeg die gehalveerde vye by en laat stadig prut.
3. Sny die vel aan die bokant van die camembert of brie af. Sit dit in ’n oondvaste bak, wat dieselfde grootte as die kaas is. Steek gate in die kaas en gooi een of twee lepels van die vyesous oor.
4. Plaas onder die oond se roosterelement totdat dit gesmelt is.
5. Versier die kaas met die vye, sous en tiemietakkies. Sit voor saam met beskuitjies of melba-roosterbrood.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Die Velvet Swing
Genoeg vir 2
• 37,5 ml brandewyn
• 12,5 ml Antica Formule Rosso
• 5 ml bitters
• 12,5 ml droë sjerrie
• helfte vars eierwit
Kombineer al die bestandele in ’n vermenger en skud tot goed gemeng. Voeg die ys by en skyd weer. Gooi in twee glasies en garneer met gedroogde lemoenskil en ’n fynbostakkie.
Proenotas
• Sitrus, heuning en vrugtekoek op die neus, gebalanseer deur goed geïntegreerde eikehout, speserye en vanielje opgevolg deur ’n blywende nasmaak.
In die 11de episode van Kokkedoor Vuur & Vlam, kykNET se spannende koswerklikheidsreeks, word die…
Die verandering van somer na herfs beteken dat somer-beddegoed deeglik gestoor moet word tot die…
Deur Jade Rhode As jy opgemerk het dat jou foon doodgaan na 'n kort…
Vraag Moet ek my my grimeerkwassies was, en hoe gereeld? - Tirsa van Staden Lees…
Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…
Hierdie webwerf gebruik koekies.