Resep deur Rediscover Dairy
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Lewer 4 porsies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
750 g ricottakaas
1 kop gaar babaspinasie, (maak seker al die vloeistof is gedreineer)
1 groot (200 g) gekookte aartappel, fyngedruk
2 groot eiers
45 ml of 24 g (3 eetl) koekmeelblom
‘n knypie gemaalde neutmuskaat
34 g (¼ kop) gerasperde parmesaankaas
sout en varsgemaalde swartpeper na smaak
750 ml (3 kop) reeds bereide Napolitaanse tamatiesous
soet basiliekruidblare en ekstra gerasperde parmesaankaas vir bediening
1.Smeer ’n middelslag-oondbak met ’n bietjie olyfolie en voorverhit die oond tot 200°C.
2. In ‘n medium groote bak meng die ricottakaas, gekookte spinasie, fyngedrukte aartappel, eiers, koekmeel, neutmuskaat en ‘n ¼ koppie gerasperde parmesaankaas. Geur met sout en varsgemaalde swartpeper na smaak.
3. Meng al die bestandele met ‘n vurk tot goed gemeng.
4. Gebruik ‘n roomyslepel om die ricottakaas-mengsel in balle te vorm. Skep die ricottakaasballe in die oondbak en maak seker dat dit dig teenmekaar gepak is.
5. Bedek die ricottakaasballe met die Napolitaase tamatiesous en plaas in die voorverhitte oond. Bak vir 40 minute tot goed verhit en die mengsel borrel.
6. Haal uit die oond. Strooi van die geraperde parmesaankaas oor en garneer met soet basiliekruidblare.
Rasper parmesaankaas en bedien apart
Sit vars soet basiliekruidblare in ‘n bakkie voor
Bedien saam met ‘n vars gebakte broodjie en ‘n groen slaai
Lees meer: Geroosterde perske-en bokmelkkaas-slaai
Ons kyk hoej jy, as vernuftige tuissjef, heerlike smake met minder sout kan optower én…
Dit blyk ’n paar Ruiterbosch-inwoners gaan in April vir die gek gehou word danksy allerhande…
Wanneer gevaar met romanse gekombineer word, is ’n boek nie net ’n storie nie, maar…
Die fees word vanjaar van 1 tot 4 Mei gehou. [gallery columns="2" size="medium" ids="151862,151861"]…
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…
Hierdie webwerf gebruik koekies.