Resep deur Rediscover Dairy
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Lewer 4 porsies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
750 g ricottakaas
1 kop gaar babaspinasie, (maak seker al die vloeistof is gedreineer)
1 groot (200 g) gekookte aartappel, fyngedruk
2 groot eiers
45 ml of 24 g (3 eetl) koekmeelblom
‘n knypie gemaalde neutmuskaat
34 g (¼ kop) gerasperde parmesaankaas
sout en varsgemaalde swartpeper na smaak
750 ml (3 kop) reeds bereide Napolitaanse tamatiesous
soet basiliekruidblare en ekstra gerasperde parmesaankaas vir bediening
1.Smeer ’n middelslag-oondbak met ’n bietjie olyfolie en voorverhit die oond tot 200°C.
2. In ‘n medium groote bak meng die ricottakaas, gekookte spinasie, fyngedrukte aartappel, eiers, koekmeel, neutmuskaat en ‘n ¼ koppie gerasperde parmesaankaas. Geur met sout en varsgemaalde swartpeper na smaak.
3. Meng al die bestandele met ‘n vurk tot goed gemeng.
4. Gebruik ‘n roomyslepel om die ricottakaas-mengsel in balle te vorm. Skep die ricottakaasballe in die oondbak en maak seker dat dit dig teenmekaar gepak is.
5. Bedek die ricottakaasballe met die Napolitaase tamatiesous en plaas in die voorverhitte oond. Bak vir 40 minute tot goed verhit en die mengsel borrel.
6. Haal uit die oond. Strooi van die geraperde parmesaankaas oor en garneer met soet basiliekruidblare.
Rasper parmesaankaas en bedien apart
Sit vars soet basiliekruidblare in ‘n bakkie voor
Bedien saam met ‘n vars gebakte broodjie en ‘n groen slaai
Lees meer: Geroosterde perske-en bokmelkkaas-slaai
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.