Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie Genoeg vir 6.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Sous
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
180 ml (¾ k) goeie mayonnaise 30 ml (2 e) soetbrandrissiesous 30 ml (2 e) tamatiesous gerasperde skil en uitgedrukte sap van 1 lemmetjie 2 cm vars gemmer, geskil en gerasper 1 knoffelhuisie, gekneus en fyn gekap sout en gemaalde swartpeper
Kelkie
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
1 kop botter- of ysbergslaai, in dun repies gesny 1 avokado, geskil en in blokkies gesny uitgedrukte sap van ’n ½ suurlemoen 250-300 g gaar garnale, sonder dop 1 lemmetjie in segmente gesny 1 suurlemoen in dun skyfies gesny
Metode
Meng al die bestanddele vir die sous en geur na smaak. Hou eenkant. Maak 6 glase halfvol met die slaaiblaarrepies. Meng die avokadoblokkies, suurlemoensap en garnale en skep op die slaaiblare. Skep ’n goeie skeppie van die sous op die garnale. Garneer met die lemmetjiesegmente en suurlemoenskyfies op stokkies. Indien daar sous oor is, kan jy dit in ’n mooi bakkie op tafel sit vir diegene wat nog sous verkies. Onlangse plasings Wanneer gevaar met romanse gekombineer word, is ’n boek nie net ’n storie nie, maar…
Die fees word vanjaar van 1 tot 4 Mei gehou. [gallery columns="2" size="medium" ids="151862,151861"]…
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…
Genoeg vir 8 Bestanddele 625 ml (2½ k) koekmeel 125 ml (½ k)…
Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar