Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie Genoeg vir 6.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Sous
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
180 ml (¾ k) goeie mayonnaise 30 ml (2 e) soetbrandrissiesous 30 ml (2 e) tamatiesous gerasperde skil en uitgedrukte sap van 1 lemmetjie 2 cm vars gemmer, geskil en gerasper 1 knoffelhuisie, gekneus en fyn gekap sout en gemaalde swartpeper
Kelkie
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
1 kop botter- of ysbergslaai, in dun repies gesny 1 avokado, geskil en in blokkies gesny uitgedrukte sap van ’n ½ suurlemoen 250-300 g gaar garnale, sonder dop 1 lemmetjie in segmente gesny 1 suurlemoen in dun skyfies gesny
Metode
Meng al die bestanddele vir die sous en geur na smaak. Hou eenkant. Maak 6 glase halfvol met die slaaiblaarrepies. Meng die avokadoblokkies, suurlemoensap en garnale en skep op die slaaiblare. Skep ’n goeie skeppie van die sous op die garnale. Garneer met die lemmetjiesegmente en suurlemoenskyfies op stokkies. Indien daar sous oor is, kan jy dit in ’n mooi bakkie op tafel sit vir diegene wat nog sous verkies. Onlangse plasings
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar