Frittata met pasta, spek en basiliekruid
Frittata met pasta, spek en basiliekruid
Ingredients
- 250 g (1 pakkie) gesnyde spek
- 15 ml (1 e) olyfolie
- 1 ui, gekap
- 2 knoffelhuisies, gekap
- 200 g gaar penne-pasta
- 12 groot eiers, liggies geklits
- 180 ml (¾ k) parmesaan, fyn gerasper
- 180 ml (¾ k) cheddarkaas, fyn gerasper
- hand vol vars basiliekruidblare
- sout en gemaalde swartpeper
Instructions
- Verhit ’n 30 cm- oondvaste pan oor hoë hitte. Braai die spek tot bros.
- Voeg die olie, ui en knoffel by en soteer tot sag.
- Verlaag die temperatuur tot matige hitte. Roer die pasta deur.
- Meng die eiers, kase en basiliekruid. Geur na smaak en gooi oor die pasta. Panbraai vir 6-8 min. tot amper gestol.
- Sit vir 4-5 min. onder die oondrooster tot goudbruin bo-op (’n bietjie langer indien nodig). Haal uit en laat staan vir 3-5 min. in die pan.
- Keer die frittata uit en sny in skywe. Garneer met vars basiliekruidblare.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Moenie hierdie 5 mites oor olyfolie glo nie: Ingevoerde olyfolie is beter as Suid-Afrikaanse olyfolie…
Gebakte vis in geurige tamatiesous Lees ook: RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti…
Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…
Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…
Julie: Doen dit in die tuin 1. Snoei rose teen einde Julie of…
Hierdie webwerf gebruik koekies.