Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients 200 g (2 pakkies) gemaalde amandels 110 g versiersuiker 70 g strooisuiker pienk voedselkleursel 2 eierwitte van 2 ekstra groot eiers geklitste room vir opdiening Voorverhit die oond tot 130 °C. Voer ’n bakplaat met bakpapier uit. Instructions Sif die amandels deur ’n fyn sif. Weeg die amandels weer af sodat jy 100 g fyn amandelmeel het. Sif die amandels en versiersuiker drie keer saam. Klits die eierwitte tot sagtepuntstadium. Voeg die strooisuiker eetlepel vir eetlepel by terwyl jy deurentyd klits. Klits tot die mengsel dik en blink is. Vou die meringuemengsel by die amandelmengsel in. Voeg ’n paar druppels van die voedselkleursel by. Skep die beslag in ’n spuitsak met ’n 1½ cm-tuit. Spuit die beslag in 2½ cm-sirkels op die voorbereide bakplaat. Los ’n opening van 5 cm tussen die amandelkoekies.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
JY KAN makrolletjies maak Die geheim van hierdie delikate koekies is dat jy die eierwitte effens moet oorwerk voor jy dit by die amandelmengsel invou. Vou die eierwitte met ’n groot metaallepel in.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings ’n Nalatenskap wat daarop gebou is om hul verbruikers te verstaan Oor die afgelope 20…
Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…
Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…
Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…
Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…
Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar