Vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
15 ml koekmeel
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Sout en swartpeper na smaak
4 groot forelle, skoongemaak
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }32 repies spek
15 ml kookolie
125 g botter
Hand vol vars tiemie
Sap van 2 suurlemoene
1. Geur die meel met die sout en swartpeper. Doop elke vis in die meel en draai dan 8 repies spek om elke vis.
2. Verhit die olie en 75 g van die botter in ’n groot braaipan tot goed warm. Voeg die tiemie en die vis by en braai die vis vir omtrent 4 minute aan ’n kant. Skep die vis oor op ’n warm opdienbord en gooi die kookolie weg.
3. Vee die pan goed uit met kombuispapier en verhit die res van die botter in die pan. Voeg die suurlemoensap by en giet dan die borrelende mengsel oor die vis en bedien dadelik met gekookte aartappeltjies met ekstra botter en gekapte vars pietersielie.
Suzette en Skye: Sielsmaats met die liefde saamgesnoer Suzette van der Merwe…
Vanjaar se kortlys, wat van dié jaar se gemoedstoestande en gesprekke opsom, is deur OUP…
Goeie kommunikasie in ’n verhouding laat die liefde blom. Maar soms eindig verskille in ’n…
Deur Rediscover Dairy Voorbereidingstyd: 5 minute Gaarmaaktyd: 20 minute Bedien: 4 porsies Porsiegrootte: 300…
Riaan Grobler, ’n geliefde radio-omroeper by Pretoria FM asook bekende skrywer en sanger, bewys weer…
Bestanddele 45 ml (3 e) olie 4 klein lamskenkels, die sening afgesny 2 wortels,…
Hierdie webwerf gebruik koekies.