1 Boil the potatoes until soft. Drain and mash roughly with a fork. Allow to cool slightly.
2 Mix the fish, bread crumbs, eggs, lemon zest, horseradish cream, coriander and dill with potatoes. Season to taste.
3 Divide the mixture into 6 balls. Roll each ball in fine breadcrumbs and flatten.
4 Melt the butter and oil in a pan over medium heat and fry for 3-4 minutes on each side until golden brown. Repeat with the rest.
Riaan Grobler, ’n geliefde radio-omroeper by Pretoria FM asook bekende skrywer en sanger, bewys weer…
Bestanddele 45 ml (3 e) olie 4 klein lamskenkels, die sening afgesny 2 wortels,…
Genoeg vir 6. Bestanddele Jy hoef nie die filo te weef nie, jy kan…
Of jy op soek is na ’n kragtige skootrekenaar om meer as een taak mee…
Om ’n matras aan te skaf is een van die duurste beleggings wat jy sal…
Bestanddele 500 ml (2 k) gevriesde bessies 500 ml (2 k) volroom- Griekse jogurt…
Hierdie webwerf gebruik koekies.